Albayrak çalışanlarından depremzedelere konteyner desteği

16:09, 24/02/2023, CumaG: Güncelleme: 16:09, 24/02/2023, Cuma
Yeni Şafak
Albayrak çalışanlarından depremzedelere konteyner desteği
Albayrak çalışanları deprem bölgeleri için konteyner bağışı yaptı.

11 ilde etkisi görülen depremlerin ardından Albayrak Grubu deprem bölgelerine ulaştırdığı yardımlarla afetzedelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Deprem bölgelerinde konteyner kent kurulumuna başlayan şirketin çalışanları kendi aralarında topladıkları bağışlarla kurulumu yapılan kent için 27 adet konteyner desteği sağladılar.

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen depremlerin ilk anından itibaren
Albayrak Grubu
tüm markaları ve çalışanlarıyla birlikte bölgeye yardım ulaştırmak için harekete geçti. Şimdiye kadar toplamda
150 milyon TL
’lik yardım desteğinde bulunan Grup,
Hatay
ve
Gaziantep
’te konteyner kent kurulumu için çalışmalara başladı. Hatay Kırıkhan’da 631 adet, Gaziantep Nurdağı’nda 419 adet olmak üzere toplamda 1.050 adet konteynerdan oluşan kentte yapılan konteyner evlerden 27 tanesi, Albayrak Grubu çalışanlarının kendi aralarında topladıkları bağışlarla sağlandı.

Albayrak Grubu yardımlarını her gün artırarak bölgeye ulaştırmaya devam ederken çalışanlar için de bir bağış hesabı açıldı. Seferberlik ruhuyla ellerinden gelen desteği sağlamak isteyen ve ilk günden itibaren bu konuda taleplerini ileten çalışanlar bağışlarını bu hesaba iletti. Toplanan bağışlarla Albayrak Grubu çalışanları adına 27 adet konteyner satın alındı ve konteyner kent kurulumu için bölgelere gönderildi.

Bölgedeki diğer ihtiyaçlar için seferberlik devam ediyor

İlk andan itibaren ihtiyaçlar doğrultusunda gıda, kıyafet ve hijyen ürünleriyle birlikte iş makinaları, soba, yakıt, çadır ve ekipman desteği Albayrak Grubu tarafından bölgeye gönderilmeye devam ediyor. Bunun yanı sıra Albayrak Grubu şirketleri de lojistik ve ulaşım desteği sağlıyor. AFAD başta olmak üzere Türk Kızılay ve devletin ilgili birimleriyle koordineli çalışarak bölgeye yardım tırları gönderen şirketten yapılan açıklamada,
“Tüm yaralar sarılana kadar durmak yok”
açıklaması yapıldı.
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026