|

Albayrak çalışanlarından depremzedelere konteyner desteği

11 ilde etkisi görülen depremlerin ardından Albayrak Grubu deprem bölgelerine ulaştırdığı yardımlarla afetzedelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Deprem bölgelerinde konteyner kent kurulumuna başlayan şirketin çalışanları kendi aralarında topladıkları bağışlarla kurulumu yapılan kent için 27 adet konteyner desteği sağladılar.

16:09 - 24/02/2023 Cuma
Güncelleme: 16:09 - 24/02/2023 Cuma
Yeni Şafak
Albayrak çalışanları deprem bölgeleri için konteyner bağışı yaptı.
Albayrak çalışanları deprem bölgeleri için konteyner bağışı yaptı.
Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen depremlerin ilk anından itibaren
Albayrak Grubu
tüm markaları ve çalışanlarıyla birlikte bölgeye yardım ulaştırmak için harekete geçti. Şimdiye kadar toplamda
150 milyon TL
’lik yardım desteğinde bulunan Grup,
Hatay
ve
Gaziantep
’te konteyner kent kurulumu için çalışmalara başladı. Hatay Kırıkhan’da 631 adet, Gaziantep Nurdağı’nda 419 adet olmak üzere toplamda 1.050 adet konteynerdan oluşan kentte yapılan konteyner evlerden 27 tanesi, Albayrak Grubu çalışanlarının kendi aralarında topladıkları bağışlarla sağlandı.

Albayrak Grubu yardımlarını her gün artırarak bölgeye ulaştırmaya devam ederken çalışanlar için de bir bağış hesabı açıldı. Seferberlik ruhuyla ellerinden gelen desteği sağlamak isteyen ve ilk günden itibaren bu konuda taleplerini ileten çalışanlar bağışlarını bu hesaba iletti. Toplanan bağışlarla Albayrak Grubu çalışanları adına 27 adet konteyner satın alındı ve konteyner kent kurulumu için bölgelere gönderildi.

Bölgedeki diğer ihtiyaçlar için seferberlik devam ediyor

İlk andan itibaren ihtiyaçlar doğrultusunda gıda, kıyafet ve hijyen ürünleriyle birlikte iş makinaları, soba, yakıt, çadır ve ekipman desteği Albayrak Grubu tarafından bölgeye gönderilmeye devam ediyor. Bunun yanı sıra Albayrak Grubu şirketleri de lojistik ve ulaşım desteği sağlıyor. AFAD başta olmak üzere Türk Kızılay ve devletin ilgili birimleriyle koordineli çalışarak bölgeye yardım tırları gönderen şirketten yapılan açıklamada,
“Tüm yaralar sarılana kadar durmak yok”
açıklaması yapıldı.
#Albayrak Grubu
#Kahramanmaraş
#Deprem
#konteyner
#Gaziantep
#Hatay
1 yıl önce