Altılı masa görüşmeleri devam ederken Saadet Partisi'nden açıklama: Aday 10 Mart'tan sonra açıklanabilir

15:44, 02/03/2023, Perşembe
Yeni Şafak
Altılı masa görüşmeleri devam ederken Saadet Partisi'nden açıklama: Aday 10 Mart'tan sonra açıklanabilir
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya

Altılı masa ikinci tur görüşmelerinin son toplantısında Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde bir araya geldi. Görüşmeler devam ederken Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya, cumhurbaşkanı adayının açıklanmasına yönelik, "10 Mart'tan sonra açıklanabilir" dedi.

Altılı masa cumhurbaşkanı adayı noktasında bir isim üzerinde uzlaşma sağlayamazken partilerin kurmaylarından adayın açıklanacağı tarihlere yönelik farklı ifadeler kullanılmaya devam ediyor. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya, altılı masanın son görüşmesinin devam ettiği esnada cumhurbaşkanı adayının 10 Mart'tan sonra açıklanabileceğini belirtti.


YİNE İLERİ BİR TARİH AÇIKLADILAR

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya, altılı masanın cumhurbaşkanı adayını açıklayacağı tarihe yönelik,
"Adayın açıklanma tarihi 10 Mart'tan sonra olabilir."
ifadelerini kullandı.



Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026