Babamın naaşını istiyorum

Yeni Şafak, Aybike Eroğlu
08:00, 13/12/2017, ÇarşambaG: Güncelleme: 09:51, 13/12/2017, Çarşamba
Yeni Şafak
Babamın
naaşını
istiyorum
Operasyon neticesinde yapılan kazıda umutla babasının naaşının bulunmasını bekleyen Cevzet Soysal’ın oğlu Mücahid Soysal, tepkisini ‘İçim yanıyor’ sözleriyle anlattı.

Cevzet Soysal'ın 1998'de infaz edilmesi, hala aydınlatılamadı. Yapılan kazı çalışmaları da netice vermedi. Mücahid Soysal, “Faillerin ne ceza alacağı umrumuzda değil, bize babamızın naaşını bulsunlar” dedi.

Yeni Şafak’ın ortaya çıkardığı; Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) ilk cinayeti olan Batman’da infaz edilen Cevzet Soysal ile ilgili dava kapsamında; gözaltına alınan 2’si emekli, 2’si görevli 4 polis memuru adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Cezaevinden getirilen FETÖ’den tutuklu 2 eski polis de adli kontrol kararı verilerek tekrar cezaevine gönderildi.

ADALET TECELLİ EDECEK

Operasyon neticesinde yapılan kazıda umutla babasının naaşının bulunmasını bekleyen Cevzet Soysal’ın oğlu Mücahid Soysal, tepkisini ‘İçim yanıyor’ sözleriyle anlattı. “Bu dünyada artık adalet olduğuna inanmıyorum. Mahkeme-i kübrada adalet tecelli edecek. Şimdi ceza almasalar da babama her kim ne yaptıysa orada hak ettiği cezayı bulacak. Bu nedenle içim rahat” dedi.


http://image.piri.net/resim/imagecrop/2017/12/13/02/37/resized_25bd0-6b31bb8esoysal.jpg
BABAMIN NAAŞI BULUNSUN

Operasyondan sonuç çıkmayınca tüm ailenin yıkıldığını belirten Soysal, “Faillerin ne ceza alacağı umrumuzda değil. Alacakları ceza babasız geçen yıllarımı bana geri vermeyecek. Bize babamızın naaşını versinler, en azından Fatihamızı okuruz. Duamız, bize bunu yaşatanların bu dünyada bizim çektiklerimizi yaşamalarıdır” diye konuştu.

‘NASIL SERBEST KALIRLAR!’

Şüphelilerin yaptığı savunmaların çelişkilerle dolu olduğunu anlatan Mücahid Soysal, “Hem Cevzet Soysal’ı tanımıyoruz diyorlar, hem de 2015 yılında kovaladıklarını söylüyorlar. Hem Hizbullah masasından kimseyi tanımadıklarını söylüyorlar, ancak hepsi o dönem Hizbullah masasında çalışıyor. Bunca çelişkiden sonra bu adamları nasıl serbest kalıyor, anlamak mümkün değil” dedi.

Başlıklar :Cevzet SoysalFETÖ
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026