|

Bahçeli dün anlatmıştı: Hulusi Akar'ın odasında görüntülendi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı. Öte yandan MHP lideri Bahçeli'nin, Akar, Genelkurmay Başkanı olunca hediye ettiği altın kaplama silah, Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı da odada görüntülendi.

Yeni Şafak
10:39 - 27/12/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:52 - 27/12/2018 Perşembe
AA
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasında 9 fotoğraftan yana oy kullandı.

AA foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğraflardan oluşan seçkiyi inceleyen Akar, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki karelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İlk olarak "haber" kategorisindeki fotoğrafları inceleyen Bakan Akar, oyunu Özkan Bilgin'in çektiği "Mehmetçik'ten ilk iftar", Halil Fidan'ın çektiği "Türk Bayrağı' Afrin'de" ve Mustafa Hassona'nın çektiği "Filistin direnişinin sembolu genç" başlıklı fotoğraflar için kullandı.


Bakan Akar, daha sonra "yaşam" kategorisindeki fotoğrafları inceledi. Akar'ın bu kategorideki tercihleri ise Burak Milli'nin "Dolunay ve yerli İHA", Sezgin Pancar'ın "Türk Yıldızları" ve Emrah Yorulmaz'ın "Boğaz'ın şimşekleri" başlıklı fotoğrafları oldu.

Akar, "spor" kategorisinde ise Ali Atmaca'nın "Ata sporu", Ali İhsan Öztürk'ün "Atlı savaş oyunu" ve Serhat Zafer'in "Atlı akrobat" başlıklı fotoğraflarını seçti.

Akar'ın odasında görüntülendi

Öte yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Akar, Genelkurmay Başkanı olunca hediye ettiği altın kaplama silah, Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı da odada görüntülendi.


#Hulusi Akar
#Bahçeli
5 yıl önce