|

Bahçeli ile temas halindeyiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, 14 ilden aralarında 3 bakanın da bulunduğu partisinden 45 milletvekiliyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/03/2018 Perşembe
Güncelleme: 02:52 - 22/03/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Erdoğan’ın yerelde resmi ittifaktan ise bahsetmediği belirtildi.
Erdoğan’ın yerelde resmi ittifaktan ise bahsetmediği belirtildi.

AK Parti Genel Merkezi’nde basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda vekillerin bölgeleriyle ilgili sorunlarını dinledi ve gündeme ilişkin önemli mesajlar verdi. Bir vekilin, “Mart ayında MHP ile karşı karşı kampanya yürüteceğiz sonra genel seçimlerde ittifak yapacağız. Bu nasıl olacak? Ters olmaz mı?” şeklinde sorusuna Erdoğan, “Daha yerel seçimlere zaman var. Duruma bakarız. Gönül ittifakı olur. Başka şeyler olur. Biz bu konuyu da Devlet Bey ile konuşuyoruz, görüşüyoruz” dediği öğrenildi. Erdoğan’ın yerelde resmi ittifaktan ise bahsetmediği belirtildi.

İTTİFAK ANKETLERE OLUMLU YANSIDI

Seçim ittifakına da değinen Erdoğan’ın, “Bu ittifak memlekete hizmet edecek. Ümmetin iyiliği için yapıyoruz. İttifakın sonuçları hayırlı olacak. Yerelde bir probleme neden olmayacak” ifadelerini kullandığı belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'cumhur ittifakı' konusunda anketlerin de olumlu yönde olduğunu kaydetti. Toplantıda şeker fabrikalarının özelleştirilmesi de gündeme geldi. Erdoğan’ın, “Şeker fabrikaları 10 yıldır gündemimizde, özelleştirilecek” dediği belirtildi.

#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#MHP
#AK Parti
6 yıl önce