|

Bakan Müezzinoğlu: Figürler farklı ama perde arkası net

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, Ortaköy'de gerçekleştirilen terör saldırısının ardından, "Türkiye'deki terör eylemlerine baktığımızda da yine farklı argümanlarla, farklı figürlerle, farklı noktalarla ama perdenin arkasını analiz ettiğimizde esasında hesabın net olduğunu görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
11:33 - 1/01/2017 Pazar
Güncelleme: 11:38 - 1/01/2017 Pazar
AA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, Ortaköy'de 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı sonrası şu açıklamayı yaptı:



"Türkiye'deki terör eylemlerine baktığımızda da yine farklı argümanlarla, farklı figürlerle, farklı noktalarla ama perdenin arkasını analiz ettiğimizde esasında hesabın net olduğunu, bu millet üzerine olduğunu, bu ülke üzerine olduğunu, bu devlet üzerine olduğunu gördüğümüz olayları yaşıyoruz. Bu farklı noktalardan farklı muhataplarla ve farklı argümanlarla yapılan bu terör eylemlerinin esasında perde arkasındaki organizasyonunun milletin kaderiyle ilgili olduğunu, bu ülkenin geleceğiyle ilgili olduğunu okuyan bir milletimiz var. Bunun üstesinden gelecek bir dirayetimiz var. İnşallah birlik ve beraberlik içinde bu hain eylemlerin üstesinden gelecek, bu hain terör eylemlerini organize edenler de bu gücü umut ederim ki bundan sonra kendilerinde bulamayacaklardır"


Kurtulmuş'tan Ortaköy saldırısıyla ilgili açıklama Çavuşoğlu: Terörün hedefi birliğimiz Bakan Soylu: Saldırıyı gerçekleştiren bir kişi Bakan Soylu: Hayatını kaybedenlerden 21'inin kimliği belirlendi Bakan Bozdağ: Kalleş ve hain bir terör saldırısı

#Mehmet Müezzinoğlu
#Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
#İstanbul
#Ortaköy
7 yıl önce