|

Bakan Selçuk'tan yüz yüze eğitimde 'maske' uyarısı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Şükür ki bugün bazı illerimiz tüm kademelerde yüz yüze eğitime başladı. Bazı illerimiz de önemli ölçüde uzaktan eğitimle devam ediyor. Bir kişinin taktığı maske, koruduğu sosyal mesafe o ildeki çocukların eğitim hayatını, ülkenin geleceğini etkiliyor. Güne bu bilinçle başlayalım" dedi.

11:48 - 2/03/2021 Salı
Güncelleme: 11:53 - 2/03/2021 Salı
Yeni Şafak
​Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk
​Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Kabine Toplantısı'nın ardından milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği kararları açıkladı. Buna göre; okul öncesi, ilkokullar, 8. ve 12. sınıflarda eğitim öğretime açılırken, orta ve düşük riskli bölgelerde orta, ilkokul, liselerdeki eğitim başladı. Bu sabah milyonlarca öğrenci aylar sonra ders başı yaptı.

"Şükür ki başladık"

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Şükür ki bugün bazı illerimiz tüm kademelerde yüz yüze eğitime başladı. Bazı illerimiz de önemli ölçüde uzaktan eğitimle devam ediyor. Bir kişinin taktığı maske, koruduğu sosyal mesafe o ildeki çocukların eğitim hayatını, ülkenin geleceğini etkiliyor. Güne bu bilinçle başlayalım."


#Ziya selçuk
#maske
#uyarı
#yüz yüze eğitim
3 yıl önce