|

Bakan Soylu'dan manipülatör anket şirketlerine tepki: Bekir Ağırdır Türkiye'ye operasyon çekiyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçimlere ilişkin yanlış sonuçlarla manipülasyona soyunan anket şirketlerine sert tepki gösterdi. Türkiye'de bir anket mafyası olduğunu belirterek bu şirketlerin başında Konda'nın geldiğini ifade eden Soylu, Bekir Ağırdır'ın Türkiye'ye operasyon çektiğini söyledi. Soylu, "Bu adam uluslararası sistemin Türkiye’deki etki ajanıdır. Bu adamlardan Türkiye yakasını kurtarmalıdır." dedi.

23:01 - 17/05/2023 Çarşamba
Güncelleme: 23:11 - 17/05/2023 Çarşamba
Yeni Şafak
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, KONDA'nın sahibi Bekir Eğirdir'in Türkiye'ye operasyon çektiğini söyledi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, KONDA'nın sahibi Bekir Eğirdir'in Türkiye'ye operasyon çektiğini söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tv100'de katıldığı programda anket şirketlerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de bir anket mafyası olduğunu ifade eden Soylu, anketler üzerinden vatandaşı manipüle eden Konda'nın sahibi Bekir Ağırdır'a yüklendi.

Soylu, Ağırdır'ın Türkiye'ye operasyon çektiğini ifade ederek uluslararası sistemin Türkiye’deki etki ajanı olduğunu söyledi.



"Türkiye bu adamlardan yakasını kurtarmalıdır"

Bakan Soylu yaptığı açıklamada başlıca şu ifadeleri kullandı:

"Anketlerde yarım puanlık, 1 puanlık sapmalar normaldir. Türkiye’de bir anket mafyası var ve Bekir Ağırdır Türkiye’ye operasyon çekiyor. Bu adam uluslararası sistemin Türkiye’deki etki ajanıdır. Bu adamlardan Türkiye yakasını kurtarmalıdır. Araştırma bilimsel bir iştir. Bölge örneklemi oluşturduysanız yanılma ihtimaliniz yoktur. Türkiye bu seçimde sosyal medya anarşizmine bayrak salladı, itibar suikastlarına bayrak salladı."


#Anket Şirketleri
#Konda
#Seçim Anketleri
#Bekir Ağırdır
#Bakan Soylu
1 yıl önce