Bakan Tekin öğretmenlerle buluştu: Eğitim politikalarına yön verecek çalışmalar başlatıldı

22:14, 05/08/2023, Cumartesi
AA
Bakan Tekin öğretmenlerle buluştu: Eğitim politikalarına yön verecek çalışmalar başlatıldı
Tekin, toplantıya katılan öğretmenlere söz vererek, eğitim alanındaki görüş, öneri ve beklentilerini dinledi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sabancı Öğretmenevi'nde düzenlenen "Öğretmenler Odası Buluşmaları" toplantısında öğretmenlerle bir araya geldi. Bakanlık olarak yeni dönemde eğitim politikalarına yön verecek bir dizi çalışma başlattıklarını da kaydeden Tekin sosyal medya hesabından toplantıyla ilgili yaptığı paylaşımda, ''Ödevlerimizi not ettik. Derdimiz aynı, memleket sevdası hepimizde. Niyetimiz hayır, akıbet de hayır olur inşallah''' ifadelerini kullandı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Tekin, Sabancı Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda, eğitim öğretim süreçlerinde alacakları kararlara öğretmenleri dahil etmek istediklerini belirterek, bu nedenle öğretmenlerle bir araya geldiklerini aktardı.

Öğretmenlerle dertleşmek ve sahada karşılaşılan sorunlara ilişkin istişarelerde bulunmak için sık sık bir araya geleceklerini belirten Tekin, öğretmenlerden gelen görüş ve önerileri memnuniyetle değerlendireceklerini dile getirdi.

Bakan Tekin, yapamayacakları bir şey için vaatte bulunmadıklarını ve bulunmayacaklarını vurgulayarak, söz verdikleri bir konuyu da mutlaka yerine getirmek için gece gündüz çalışacaklarını belirtti.

Bakanlık olarak yeni dönemde eğitim politikalarına yön verecek bir dizi çalışma başlattıklarını da kaydeden Tekin, Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği'nde bir değişiklik yaptıklarını hatırlatarak, öğretmen yetiştirme sürecinden ortaöğretime, mesleki eğitimden eğitim öğretim ortamlarının geliştirilmesine bir dizi çalışmanın içinde olduklarını anlattı.

Tekin, toplantıya katılan öğretmenlere söz vererek, eğitim alanındaki görüş, öneri ve beklentilerini dinledi.


"Derdimiz aynı, memleket sevdası hepimizde"


Bakan Tekin, eski adı Twitter olan X sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda da "Bu ayki 'Öğretmenler Odası Buluşmaları'nı Sabancı Öğretmenevi'nde yaptık. İnanılmaz keyifli bir sohbetti. Davetimize icabet eden herkese içtenlikle teşekkür ederim. Ödevlerimizi not ettik. Derdimiz aynı, memleket sevdası hepimizde. Niyetimiz hayır, akıbet de hayır olur inşallah. İyi ki varsınız, sizi gerçekten çok seviyorum. 'Türkiye Yüzyılı' ancak bu şekilde inşa edilebilir." ifadelerini kullandı.



Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026