|

'Beni Zaman gazetesine Kılıçdaroğlu gönderdi, belgeleri Bülent Tezcan verdi'

CHP'nin İstanbul Milletvekili Erdem, katıldığı canlı yayında "FETÖ’den belge almakla yargılanıyorum ama MİT tutanaklarını bana Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan verdi." dedi. Erdem, ayrıca FETÖ'nün yayın organı zaman gazetesine de gitme talimatını Kılıçdaroğlu'nun verdiğini söyledi.

Yeni Şafak
00:37 - 23/05/2018 Çarşamba
Güncelleme: 02:49 - 23/05/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Eren Erdem
Eren Erdem

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ'ye yardım, gizli tanığı ifşa ve soruşturmanın gizliliğini ihlal suçları kapsamında hazırlanan iddianamede 22 yıla kadar hapsi istenen CHP'nin İstanbul Milletvekili Eren Erdem, MİT TIR'ları davasıyla ilgili ilk defa isim verdi.

Belgeleri CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'dan aldığını söyleyen Eren Erdem, Artı TV'de bağlandığı canlı yayında "FETÖ’den belge almakla yargılanıyorum ama MİT tutanaklarını bana Bülent Tezcan verdi." ifadelerini kullandı.

Erdem, milletvekilliği adaylık listesine de Tezcan'ın karşı çıkmasından dolayı giremediğini söyledi.

"Zaman gazetesine talimatını Kılıçdaroğlu verdi"

Ayrıca Eren Erdem FETÖ'nün yayın organı Zaman gazetesine gidişi hakkında da konuşarak, "Ben CHP medya komisyonu üyesiyim. Herhangi bir gazeteye kafama göre gitmem. Zaman gazetesine Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla gittim." dedi.


#Eren Erdem
#CHP
6 yıl önce