|

Bodrum'da nişanlı çift sele kapıldı

Antalya'da hortumun otomobiliyle denize sürüklediği Buse Acar'ı arama çalışmaları devam ederken bir acı haber de bu sabah Bodrum'dan geldi. Gece saatlerinde yağan sağanak yağmur sonrası 2 aylık nişanlı çift sel sularına kapıldı. Sele kapılan Billur Atik'in köprü korkuluklarına takılı cesedine ulaşıldı. Kayıp olan Çağlar Bencik'in bulunması için çalışma başlatıldı. Bir süre sonra Bencik'in de cansız bedenine ulaşıldı.

Yeni Şafak
09:02 - 26/01/2019 Cumartesi
Güncelleme: 10:41 - 26/01/2019 Cumartesi
DHA
Billur Atik - Çağlar Bencik
Billur Atik - Çağlar Bencik

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sel sularına kapılan otomobildeki Çağlar Bencik (27) ile nişanlısı Billur Atik (23) yaşamını yitirdi.

Bodrum'da gece etkili olan gök gürültülü sağanak sırasında Mumcular Mahallesi Akarca mevkiinde dere taştı.

GENÇ KIZIN CESEDİ KORKULUKLARA TAKILI HALDE BULUNDU

Bu sırada bir nişandan dönen elektrik teknisyeni Çağlar Bencik ile 2 aylık nişanlısı sosyal bilgiler öğretmeni Billur Atik'in içinde bulunduğu 48 ABL 07 plakalı otomobil, sel sularına kapıldı. Çağlar Bencik yönetimindeki otomobilin sürüklendiğini gören bir vatandaşın ihbarıyla sağlık, itfaiye, jandarma, UMKE, AFAD, AKUT ve belediye ekipleri bölgeye sevk edildi. Yapılan arama kurtarma çalışmalarında, Billur Atik'in köprü korkuluklarına takılı cesedine ulaşıldı. Kayıp olan Çağlar Bencik'in bulunması için çalışma başlatıldı. Bir süre sonra Bencik'in de cansız bedenine ulaşıldı.

TWITTER PAYLAŞIMI YÜREKLERİ SIZLATTI

Yaşamını yitiren Billur Atik'in olaydan saatler önce, bir cenaze töreni fotoğrafı paylaşımını retweet ettiği ortaya çıktı. Bu paylaşımda 'bu ben' başlığıyla, üzerine, 'öldüğüm gün pekte gençti rahmetli' yazdığı görüldü.


Öte yandan taşan Akarca Deresi nedeniyle çevredeki bir sera yıkıldı, tarım arazileri sular altında kaldı ve elektrik direkleri devrildi.

#Bodrum
#sel
#Muğla
#sağanak yağış
5 yıl önce