|

Büyüyü polis bozdu

Hakkında 17 ilde toplam 47 aranma dosyası bulunan, “kesira hoca” olarak bilinen büyücü Bursa’da yakalandı. Üzerinde FETÖ’nün sembolü olan “F” serisi dolarlarla yakalanan Sonay İncekara’nın 11 yıl kesinleşmiş cezası bulunuyor.

Şahin Şen
04:00 - 24/11/2018 Cumartesi
Güncelleme: 23:52 - 23/11/2018 Cuma
Yeni Şafak
Sonay İncekara'nın üzerinden 'F' serisi dolar çıktı
Sonay İncekara'nın üzerinden 'F' serisi dolar çıktı

Halk arasında “Kesira hoca, Feyzullah hoca ve Süleyman hoca” olarak bilinen büyücü Sonay İncekara (40) Bursa’da güven timlerince kıskıvrak yakalandı. Kurduğu internet sitesi ve sosyal medya üzerinden büyü bozma vaatlerinde bulunan İncekara’nın Bursa’da olduğu bilgisini alan Asayiş Şube Müdürlüğü polis ekipleri, büyücünün kaldığı adrese baskın düzenledi. Gözaltına alınan ve hakkında 17 ilde 47 aranma dosyası bulunan İncekara’nın üzerinden FETÖ’nün simgesi haline gelen “F” serisi dolar çıktı.

PARA YOKSA TAKILARINI VER

İncekara’nın kullandığı çok sayıdaki telefonda bulunan “Hocam kısmetim kapalı, aşk büyüsü yapar mısın? Fiyatı nedir?’ şeklinde mesajlar polisi şaşkına çevirdi. İncekara’nın kaldığı evde yapılan aramalarda 15 telefon, 30 sim kart, 1 laptop, 1 tabanca, 8 fişek, 8 sahte nüfus cüzdanı ve sahte ehliyet ile 102 bin lira, 4 bin 200 dolar ve 215 Euro para ve çok sayıda ziynet eşyası ele geçirildi. İncekara’nın parası olmayan müşterilerinden altın, yüzük, küpe, kolye, saat gibi ziynet eşyalarını istediği belirlendi. İncekara’nın yanında bulunan 5 şüpheli de gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

#Bursa
#FETÖ
#Sonay İncekara
5 yıl önce