|

Canlı yayın öncesi İmamoğlu'nu destekleyenler sessiz

Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu’nun saat 21.00’da başlayacak ortak yayını için sosyal medyada açılan #BYvsEİ etiketine dün geceden beri binlerce tweet atıldı. Etiket ile Binali Yıldırım’ı destekleyenler büyük ölçüde paylaşım yaparken CHP adayı Ekrem İmamoğlu’nu destekleyenlerin sessizliği dikkat çekti. İmamoğlu, son 10 gündür agresif davranışları ve yalanları ortaya çıkınca büyük tepkiler almıştı.

20:18 - 16/06/2019 Pazar
Güncelleme: 20:38 - 16/06/2019 Pazar
Yeni Şafak
Ortak canlı yayın öncesi CHP'deki sessizlik dikkat çekiyor.
Ortak canlı yayın öncesi CHP'deki sessizlik dikkat çekiyor.

İstanbul 23 Haziran yerel seçimlerine kısa bir süre kala Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu, gazeteci İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünde canlı yayında bir araya gelecek.

Ortak yayın öncesi, sosyal medyada açılan #BYvsEİ etiketine dün geceden beri binlerce tweet atıldı.

İmamoğlu'nu destekleyenler sessiz

Etiket ile Binali Yıldırım’ı destekleyenler büyük ölçüde paylaşım yaparken CHP adayı Ekrem İmamoğlu’nu destekleyenlerin sessizliği dikkat çekti.

Büyük prestij kaybı yaşadı

YSK’ya ‘hıyanet içinde’, kendisine soru soran esnafa ‘beyni uyuşmuş’ nitelemesi yapan İmamoğlu, valiye ‘it’ demiş, destekçileri bile tepki gösterince, “İt demedim, ‘basit’ dedim” şeklinde herkesi güldüren bir açıklama yapmıştı. Bu gelişmelerden sonra İmamoğlu büyük bir prestij kaybı yaşadı.

  • Canlı yayın Yeni Şafak'ın sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.
#Twitter
#Canlı yayın
#Ortak
5 yıl önce