|

CHP'li başkan hayran kaldı: 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki çalışmaları ilk kez yerinde inceledi

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki çalışmaları ilk kez inceledi. Köprünün ihtişamı karşısında şaşkınlığını ve hayranlığını gizleyemeyen Gökhan sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflara bir de not düşerek, "Emekçilerin üstün gayretlerini tebrik eder, başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

12:42 - 18/04/2021 Pazar
Güncelleme: 12:55 - 18/04/2021 Pazar
Diğer
CHP'li Başkan Gökhan, 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki çalışmaları ilk kez yerinde inceledi.
CHP'li Başkan Gökhan, 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki çalışmaları ilk kez yerinde inceledi.

Gelibolu'nun Sütlüce ve Lapseki'nin Şekerkaya mevkileri arasında yapımına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün temeli, 18 Mart 2017'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılmıştı. Asya ve Avrupa Yakası'nı birbirine bağlayacak olan köprünün çalışmalarında sona doğru gelindi.




  • Daha önce köprüye gitmeyen Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, geçtiğimiz gün köprüye ziyaret gerçekleştirdi.

Şaşkınlığını gizleyemedi

Köprünün ihtişamı karşısında şaşkınlığını ve hayranlığını gizleyemeyen Gökhan, 333 metre yükseklikte hatıra fotoğrafı çektirip sosyal medya hesabından paylaştı. Gökhan, fotoğrafın altına, "
4608 mt ile dünyanın en uzun asma köprüsü unvanını elde edecek 1915 Çanakkale Köprüsü inşaatını Lapseki Belediye Başkanı ev sahipliğinde ziyaret ettik. Kamu-Özel Sektör İşbirliği modeliyle Türk ve Koreli firmaların mühendisliği, emekçilerin üstün gayretlerini tebrik eder, başarılar dilerim
" yazdı.

AK Partili Turan davet etmişti

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan da daha önce Ülgün'e "Tarihin emaneti Türkiye'nin en özel şehirlerinin başında gelen Çanakkale'mizin en kıymetli projelerinin bir tanesi olan Çanakkale Köprümüzü şehrimizin belediye başkanının incelememesini fakat eleştirmesini yadırgıyorum. İki kıtayı birbirine bağlayan bu köprü başkanı eminim ki heyecanlandıracaktır. Ben onu köprüye davet ediyorum, hayran kalacağına eminim" demişti.

#1915 Çanakkale
3 yıl önce