Cumhurbakanı Erdoğan konuşuyor

Lokman Özdemir
Lokman Özdemir
12:243/12/2025, Çarşamba
G: 3/12/2025, Çarşamba
Yeni Şafak
Recep Tayyip Erdoğan
Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşuyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşuyor.



İşte Erdoğan'ın açıklamaları;


Aziz milletim, değerli milletvekillerimiz, kıymetli yol arkadaşlarım ve kıymetli misafirler, sizleri hürmetle selamlıyor, grup toplantımızda sizlerle olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum.

Grup toplantımızın ülkemiz, milletimiz ve demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Grubumuza teşrif eden değerli misafirlerimize hoş geldiniz, şeref verdiniz diyorum. Dayanışmanız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Biliyorsunuz, önceki gün bu çatı altında teşriki mesaide bulunduğumuz bir yol arkadaşımızı Dar-ı Dünya’dan Dar-ı Beka’ya yolcu ettik. 26 ve 27. Dönem Giresun Milletvekilimiz Cemal Öztürk kardeşimiz, bir süredir tedavi gördüğü bir şehir hastanesinde emaneti sahibine teslim etti. Merhum yol ve dava arkadaşımız Cemal Öztürk’e Yüce Allah’tan rahmet ve mağfiret niyaz ediyorum. Hep nezaketi, çalışkanlığı, tevazu ve memleketi için çarpan samimi kalbiyle hayırla hatırlayacağız, hayırla iade edeceğiz. Rabbim mekanını cennet eylesin diyorum. Ailesine, yakınlarına, Giresunlu kardeşlerime ve teşkilatımıza başsağlığı diliyorum.

Ayrıntılar geliyor...


Kıymetli okurlarımız, bu bir son dakika gelişmesi haberidir. Sıcak bilgiler geldikçe kısa sürede güncellenecektir. Gelişmelerden anında haberdar olmak için Yeni Şafak uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android marketlerden indirerek) kurabilirsiniz.



#Recep Tayyip Erdoğan
#TBMM
#AK Parti