|

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bize saldıranlara Osmanlı tokadını atarız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı olarak diyorum ki bize saldıranlara karşı, kusura bakmayın, biz Osmanlı tokadını atarız" dedi.

Yeni Şafak
17:00 - 17/02/2018 Cumartesi
Güncelleme: 17:44 - 17/02/2018 Cumartesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Eskişehir 6. Olağan İl Kongresinde konuşuyor. Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Şu anda Afrin yolunda olanlara Allah'tan yardımlar diliyorum. Büyük bir mücadele... Sabah itibariyle 1595 terörist etkisiz hale getirildi. Bu yolda inanarak yürüyoruz, müjdeye doğru koşuyoruz. Allah'ın izni ile zafer her an daha yakın. Bu teröristler karşısında inançlı Mehmet'imiz bu imanlı milletimizin dualarıyla zaferi kucaklayacak.

Şimdi size bir müjde vereceğim. Bazıları anlamaz, varsın anlamasınlar. Bizim Rabia'mızda tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan var.

'Bize saldıranlara Osmanlı tokadını atarız'

Halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından salona geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti Eskişehir İl Kongresi'ndeki konuşmasından satır başları şöyle:

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "Tüm vatandaşlarımın şu hakikatı görmelerini istiyorum, ya olacağız ya öleceğiz. Ya bunu oyunu bozacağız ya da bir asır daha ayağımızda prangalarla yaşayacağız." dedi.

Erdoğan, "Ülkemiz gerek içeride gerekse sınırları dışında tarihinin en çetin mücadelelerinden birini veriyor. FETÖ, DEAŞ, PKK, YPG gibi terör örgütlerine karşı yürüttüğümüz mücadele sadece bugünümüz için değil, istikbalimiz için hayati bir önemdedir. Ülkemizin geleceğini esir almaya yönelik kirli tezgahları parçalamaktan başka şansımız yok." diye konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından diğer satır başları şöyle:

"Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı olarak diyorum ki bize saldıranlara karşı, kusura bakmayın, biz Osmanlı tokadını atarız.

Biz kökü mazide, gözü atide bir geleneğin bugünkü mümessilleriyiz. Bu hareketin kökleri Hira Dağı'ndadır, Malazgirt'tedir, Söğüt'tedir, Dumlupınar, Sakarya, Çanakkale'dedir.

FETÖ, DEAŞ, PKK, YPG gibi terör örgütlerine karşı yürüttüğümüz mücadele sadece bugünümüz için değil, istikbalimiz için de hayati önemdedir. Ülkemizin, geleceğini esir almaya yönelik kirli tezgahları parçalamaktan başka şansı yoktur.

Unutmayın Türkiye, kendi hedefleri yanında, küresel adalet mücadelesinin de sancaktarıdır. Türkiye, mazlum ve mağdurların sığınağı, zalimlerin korkulu rüyasıdır.

İçinde bulunduğumuz dönem farklılıkları keskinleştirme değil, ortak noktaları yüceltme dönemidir.

Gün, ülkemizin bekasını, günlük siyasi mülahazaların önüne koyma günüdür."

#Recep Tayyip Erdoğan
#AK Parti
#Eskişehir
6 yıl önce