|

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunlar sanatçı müsveddesi

Halk TV'de katıldığı programda darbe çağrısında bulunarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ipe götürmekle tehdit eden Metin Akpınar'a Erdoğan'dan sert tepki. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akpınar'ın skandal sözlerine, "Beni ipe götüreceklermiş, bunu sanatçı müsveddeleri yapacakmış, senin her yerin sanatçı olsa ne yazar. Beni ipe götürecekmiş, senin haddine mi? Biz şahadete inanmış insanlarımız. Biz bunların bedelini ödemeye hazırız. Bunlar sanatçı müsveddesi. Bunun bedelini ödeyecekler" dedi.

Yeni Şafak
12:55 - 23/12/2018 Pazar
Güncelleme: 16:24 - 23/12/2018 Pazar
Yeni Şafak
​​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DEİK Genel Kurulu'nda konuştu.
​​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DEİK Genel Kurulu'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) 2018 Yılı Mali Genel Kurulu ile Arnavutköy Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Halk TV'de darbe çağrısında bulunarak,
"Eğer patolojisi yoksa özgür iradesiyle geleceğini tayin edebildikleri bir rejim demokrasidir. Bizim kargaşadan kurtulmamızın yolu demokrasidir. Oraya ulaşabilirsek biz bu kargaşanın içinden çıkarız. Ulaşamazsak her faşizmde olduğu gibi belki liderini ayağından asarlar, belki mahzenlerde zehirlenerek ölür, belki de başka liderlerin yaşadığı kötü sonları yaşayabilirler"
diyen Metin Akpınar için "Beni ipe götüreceklermiş, bunu sanatçı müsveddeleri yapacakmış, senin her yerin sanatçı olsa ne yazar. Beni ipe götürecekmiş, senin haddine mi?
Biz şahadete inanmış insanlarımız: Biz bunların bedelini ödemeye hazırız. Bunlar sanatçı müsveddesi. Bunun bedelini ödeyecekler"
dedi.
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın M
etin Akpınar'a tepkisi;

Bunlar sanatçı müsveddesi


Gezi Parkı'ndaki 12 ağacın taşınması bahane edilerek sokak üzerinden ekonomimiz hedef alındı. Burayı Fransa, Hollanda zannettiler yanıldılar. Sen belki Bakırköy Belediyesi'ne sığınırsın ama biz milletimizle omuz omuza durur terör eylemini darbe eylemini pes ettiririz. Esnafımızın dükkanlarını yağmaladılar, polisimize kurşun sıktılar, belediye otobüslerini yakıp yıktılar. Sen ana muhalefetin başında olsan ne yazar. İstanbul'da başbakanlık ofisini bombalamaya gelenleri savunan iş makinalarıyla yollarımızı bozanlar, bunlarla beraber olanlar bu milleti sevenler olabilir mi? Güney Doğu'da o hendekleri açanlar neyse, ana muhalefetin başı da odur. Hiçbir farkı yoktur. Hem ana muhalefet hem de uluslararası bazı kuruluşlar tarafından kışkırtıldı. Beni ipe götüreceklermiş, bunu sanatçı müsveddesi yapacakmış, senin her yerin sanatçı olsa ne yazar.

Kalkacaksın bu ülkenin Cumhurbaşkanını ipte saldandıracaksın. Şimdi yargıya git. Paris'teki gösterilere laf etmeyenler, polisimizi orantısız güçle suçluyorlardı. Milletimizle, STK'larımızla el ele verdik püskürttük. 17-25 Aralık'ta da gördük, sonra 15 Temmuz o gece milli irade zaferine imza attık.

#​​Cumhurbaşkanı
#Recep Tayyip Erdoğan
#DEİK
#Yeşil pasaport
#İhracat
#Endonezya
5 yıl önce