|

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib zirvesi için tarih verdi: Putin, Merkel ve Macron ile 5 Mart'ta görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir’de Kınık Belediyesini ziyaretinde vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yargı ve emniyet birimlerimizin tespitine göre Yalova'ya hizmet olarak verilmesi gereken milyonlarca lira CHP'lilerce talan edildi. Ne hizmet ediyorlar ne de hizmet verilmesine müsaade ediyorlar" ifadelerini kullandı. Erdoğan, buradaki konuşmasından sonra geçtiği Bergama ilçesinde İdlib ile ilgili Putin, Merkel ve Macron ile 5 Mart'ta tekrar görüşeceğini açıkladı.

17:29 - 22/02/2020 السبت
Güncelleme: 19:30 - 22/02/2020 السبت
AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan halka hitap etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'in Bergama ilçesinde halka hitap ediyor. Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:


Erdoğan, İdlib ile ilgili Putin, Merkel ve Macron ile 5 Mart'ta tekrar görüşeceğini açıkladı.



Tam 40 yıldır milletimize hizmetkar olmanın şerefini yaşıyoruz. Siyasi hayatımızın hiçbir döneminde yılgınlığa kapılmadık. İnsanların inancına, kılık kıyafetine, mezhebine göre ayrım yapmadık. Herkesi bağrımıza bastık.

Ekonomi ile ilgili kararlarımızı alırken de, terörle mücadele de kimseden icazet almıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz operasyonlarla bölücü terör örgütüne en ağır darbeleri indirdik. Suriye ve Irak'ta örgütü hezimete uğrattık. Bir dönem PKK'lı canilerin cirit attığı bölgelerde şimdi huzur ve barış var. İnşallah aynı sükunet ortamını İdlib'de de tesis edeceğiz.

5 Mart'ta İdlib görüşmesi


İdlib meselesi en az Afrin kadar, Barış Pınarı bölgesi kadar önemlidir. Bu konudaki kararlılığımızı dün Sayın Putin'e de açıkça ifade ettim. Dün Merkel ve Macron'a da ifade ettim. 5 Mart'ta tekrar bir araya geleceğiz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'in Kınık ilçesinde halka hitap etti. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Kınık ile beraber İzmir'e hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Lafla peynir gemisi yürümez. Bu kadrolar Bay Kemal'e inanan kadrolar değil. Buralarda olanlar, bize güç verenler.

İzmir'le Çandarlı arasındaki ulaşım süresini 1,5 saatten 40 dakikaya düşürdük. Yol medeniyettir diyoruz ya, aynı zamanda zamanla yarışıyoruz. Büyüklerimiz boşuna 'vakit nakittir' dememişler.

CHP'li idarecilerce talan edildi

Cumhur İttifakı, Millet İttifakı adı altında terör örgütleriyle el ele olanlara karşı duranların ittifakıdır.

Yargı ve emniyet birimlerimizin tespitine göre Yalova'ya hizmet olarak verilmesi gereken milyonlarca lira CHP'li idarecilerce talan edildi. Ne hizmet ediyorlar ne de hizmet verilmesine müsaade ediyorlar.

Toplamda 2 bin hane doğalgaz kullanmaya başladı, 18 bin ağacın toprakla buluştuğu projemizin yapımında da sona gelindi.


#Erdoğan
#İzmir
٪d سنوات قبل