|

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun mesajları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüse yakalandığını duyurmasının ardından, sosyal medyada başta siyasiler olmak üzere pek çok kişi geçmiş olsun mesajları paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan o mesajların bazılarını alıntılayarak teşekkür etti.

16:34 - 5/02/2022 Cumartesi
Güncelleme: 00:51 - 6/02/2022 Pazar
Diğer
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,
"Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz."
ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın, koronavirüse yakalandığını duyurmasının ardından geçmiş olsun mesajları paylaşıldı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun
, geçmiş olsun mesajında, "Rabbim tez zamanda şifa versin, sizi başımızdan eksik etmesin sayın Cumhurbaşkanım. Allah’ın izniyle birçok virüsü alt ettiğiniz gibi bu virüsü de birkaç güne alt edeceksiniz. Bu milletin bu ümmetin duaları sizinle." ifadelerini kullandı.
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım
, "Saygı değer Cumhurbaşkanımıza ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kendisi Zonguldak’a gelmek istiyordu ancak bu sebeple gelemedi. Bize görev verdi. Biz de burada sahil yolu tüneller ve 84 tesisin açılışını yaptık. COVİD olunca karantina var. Cumhurbaşkanı bundan muaf değil. Geçmiş olsun diyoruz. İnşallah kısa sürede bu virüs belası da hayatımızdan defolup gider.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ
, geçmiş olsun mesajında şunları kaydetti; "Sayın Cumhurbaşkanım, Rabbim,Şâfî ismi şerifi ile size şifa versin, Rabbim,her türlü hastalıktan ve kötülükten sizi korusun, Rabbim,merhamet,muhafaza ve şifa elini üzerinizden hiç çekmesin...Âmîn. Aziz Türk milletinin ve bilumum mazlumların duası sizinledir."
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu
, "Geçmiş olsun Sayın Cumhurbaşkanım. Milletimizin ve tüm mazlumların duası sizinle. Rabbim size, kıymetli eşinize ve tüm hastalarımıza şifa versin." mesajını paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tweetini alıntılayarak, "Dualarımız sizlerle efendim." dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop
, "Covid-19 testi pozitif çıkan Sayın Cumhurbaşkanımızı aradım. Kendilerine ve eşi Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Cenab-ı Hak'tan kendilerine ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay
, "Sayın Cumhurbaşkanım çok geçmiş olsun. Dualarımız sizinle. Size ve kıymetli eşinize Rabbimden acil şifalar diliyorum." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik
, geçmiş olsun paylaşımında, "Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Değerli Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Şifa dileklerimiz ve dualarımızla." ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın,
"Dualarımız sizinle efendim" paylaşımıyla geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş:
Geçmiş olsun muhterem Cumhurbaşkanım. Zat-ı âlîlerine ve saygıdeğer Hanımefendiye Rabbimden acil şifalar niyaz ediyorum. Yâ Şâfî yâ Şâfî yâ Şâfî.

PARTİ LİDERLERİNDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli:
"Sayın Cumhurbaşkanı ve muhterem eşine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cenab-ı Allah’ın şifalar vermesini temenni ediyorum."

CHP Genel Başkanı
Kemal
Kılıçdaroğlu:
"Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Recep Tayyip Erdoğan
ve eşi Sayın Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener:
"Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum."

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici:
"Saygıdeğer Cumhurbaşkanı'mıza ve eşleri Hanımefendi'ye ailece ve camiamız adına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, kısa zamanda hastalığı atlatmaları için duamızla Yüce Allah’tan acil şifalar niyaz ederim."

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu:
Koronavirüs testleri pozitif çıkan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sn. Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu:
Koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve değerli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifa diliyorum. Rabbim tüm hastalarımıza bir an önce sağlıklarına kavuşmayı nasip etsin.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan:
"Koronavirüs testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun temennilerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum."

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: "
Covid-19 test sonucu pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal:
Covid-19 test sonuçları pozitif çıkan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar temenni ediyorum.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal:
Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Sn. Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimle birlikte acil şifalar diliyorum.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül:
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Muhterem Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimi sunar, acil şifalar dilerim.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu:
Koronavirüs testi pozitif çıkan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Sayın Emine Erdoğan hanımefendiye Allah hayırlı ve acil şifalar ihsan eylesin.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce:
Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Covid -19 ile mücadele eden tüm yurttaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi:

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile birlikte koronavirüsün Omicron varyantına yakalandığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek:
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Sayın Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileğimizi sunuyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını umut ediyoruz. Saygılarımızla. Şule ve Doğu Perinçek

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ:
AK Parti Genel Başkanı Sayın Erdoğan’a ve Bayan Erdoğan’a acil şifalar dilerim. Erdoğan ailesinin bile bütün dikkatle rağmen hastalanması hastalığın ne kadar kolay ve çabuk bulaştığını göstermektedir.

DÜNYA LİDERLERİNDEN MESAJLAR

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski:
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın ve eşi Sn. Emine Erdoğan’ın Covid19 testlerinin pozitif çıkmasını eşim Olena ile üzüntüyle öğrendik. Arkadaşlarımız Tayyip bey ve Emine Hanıma geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.

Pakistan Başbakanı Imran Khan:
Türkiye Cumhurbaşkanı kardeşim Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Emine Erdoğan'ın Kovid-19 Omicron testinin pozitif çıktığını yeni öğrendim. Ülkem ve kendi adıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar:
"Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve değerli eşleri Emine Erdoğan’ın Kovid-19 test sonuçlarının pozitif olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. Şahsım ve halkım adına geçmiş olsun dileklerimi iletir, en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını dilerim."

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed:
Değerli kardeşim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Hanım'a acil şifalar, sağlık ve sıhhat dilerim.

Yunanistan Başbakanı Kriakos Miçotakis:
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşine acil şifalar diliyoruz.

#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Koronavirüs
#Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun mesajları
2 yıl önce