|

Cumhurbaşkanı Erdoğan: MGK'da çok önemli kararlar alacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği MGK toplantısı başladı. Suriye'nin kuzeyi ve Akdeniz'de yaşananların ardından Karadeniz'de de tansiyonun yükselmesi MGK'yı daha da önemli kılarken, Cumhurbaşkanı'nın grup toplantısında "MGK'da önemli kararlar alacağız" vurgusu gözlerin toplantıya çevrilmesine neden oldu.

Yeni Şafak
16:26 - 27/11/2018 Salı
Güncelleme: 21:04 - 27/11/2018 Salı
Yeni Şafak
MGK toplantılarına Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlık ediyor.
MGK toplantılarına Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlık ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Gelecek yıl Mart ayında düzenlenecek yerel seçimlerde AK Parti'nin aday göstereceği bazı isimleri açıklayan Erdoğan, bugün düzenlenecek Milli Güvenlik Kurulu'na da vurgu yaptı.

"Çok önemli kararlar alacağız"

Grup toplantısında Suriye'nin kuzeyi, Doğu Akdeniz ve Karadeniz'de yaşanan gelişmelere vurgu yapan Cumhurbaşkanı, bugünkü MGK toplantısına ilişkin şunları söyledi:

  • "Grup toplantısında sonra gerçekleştireceğimiz MGK'da bu meseleleri değerlendirecek, çok önemli kararlar alacağız. Artık yolun sonuna geldiklerini görmeliler. Müttefik olduklarını, stratejik ortak olduklarını söyleyenler için işte bu fırsattır. Ülkemizi hedef alan teröristlerin önünden çekildikleri zaman, Türkiye'nin yanında olduklarını anlayacağız. Aksi takdirde Türkiye'nin bekası için ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. "

Saat 16'da Külliye'de

Erdoğan'ın başkanlık ettiği yılın son Milli Güvenlik Toplantısı 5 saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'çok önemli kararlar alacağız' demesiyle gözler toplantı sonrası yapılacak
na çevrildi.
#Recep Tayyip Erdoğan
#MGK
5 yıl önce