|

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun küstah açıklamalarına sert cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan, işgalci İsrail Başbakanı Netanyahu'nun küstahça açıklamaların çok sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Netanyahu, BM kararlarını ihlal ederek, savunmasız insanların ülkesini 60’ı aşkın yıldır işgal eden ırkçı ülkenin başbakanı. Elinde Filistinlilerin kanı var ve bunu Türkiye’ye saldırarak gizleyemez. İnsanlık dersi mi istiyorsunuz? 10 Emir’i okuyun." dedi.

Yeni Şafak
18:22 - 15/05/2018 Salı
Güncelleme: 22:26 - 15/05/2018 Salı
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işgalci İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun küstahça yaptığı açıklamalara çok sert cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabı Twitter'dan İngilizce olarak yaptığı açıklamada "Netanyahu, BM kararlarını ihlal ederek, savunmasız insanların ülkesini 60’ı aşkın yıldır işgal eden ırkçı ülkenin başbakanı. Elinde Filistinlilerin kanı var ve bunu Türkiye’ye saldırarak gizleyemez. İnsanlık dersi mi istiyorsunuz? 10 Emir’i okuyun." ifadelerini kullandı.



Küstah açıklama

Elinde masumların kanı olan işgalci İsrail Başbakanı Netanyahu, sosyal medya hesabından küstahça açıklama yaparak "Erdoğan Hamas'ın en büyük destekçilerinden biridir, dolayısıyla kendisi terör ve katliamdan şüphesiz çok iyi anlar. Kendisine tavsiyem, bize ahlak vaazı vermesin." demişti.

#Recep Tayyip Erdoğan
#Netanyahu
6 yıl önce