|

Cumhuriyet Gazetesi okullarda verilen din eğitiminden rahatsız oldu: 'Dayatma' diye servis ettiler

Her fırsatta İslam düşmanlığını alenen gözler önüne seren Cumhuriyet Gazetesi, 1,5 yıl aradan sonra başlayan yüz yüze eğitimin üçüncü gününde okullarda verilen din dersinden rahatsız oldu. Kur’an-ı Kerim, Peygamberimizin Hayatı ve Temel Dini Bilgiler derslerinin ders programlarında yer almasından rahatsız olan gazete haberi, "Okullarda 'Kur'an' dersi dayatması" olarak servis etti.

10:46 - 8/09/2021 Çarşamba
Güncelleme: 11:22 - 8/09/2021 Çarşamba
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

İslam düşmanlığı ve hükümet karşıtı diliyle provokasyon yapa Cumhuriyet Gazetesi bu yıl da şaşırtmayan bir haber yayımladı. Yeni eğitim-öğretim yılında muhalif medya kuruluşlarında klasik haline gelen "Okullarda din dersi skandalı, Kur'an-ı Kerim dersi skandalı" gibi haberler sonunda yayınlandı.

  • Geçmiş yıllarda oluğu gibi bu yıl da bu haberi en çok bekleyen yayın organları arasında yine Cumhuriyet gazetesi vardı.

Eğitimin başlamasının 3 gününde Cumhuriyet gazetesi malum haberini servis edebildi.

"KUR'AN DERSİ DAYATMASI"

Okullarda, Kur’an-ı Kerim, Peygamberimizin Hayatı ve Temel Dini Bilgiler derslerinin ders programlarında yer almasından rahatsız olan Cumhuriyet gazetesi, haberi "Okullarda 'Kur'an' dersi dayatması" olarak okuyucularına servis etti.

#Cumhuriyet Gazetesi
#Kur'anı-ı Kerim
#İStanbuşl
3 yıl önce