|

Demirtaş'ın cevap veremediği 3 kritik soru

Selahattin Demirtaş, “Barış etkinliğinde silahlı teröristlerin ne işi var?” sorusuna cevap vermeyip Diyadin'de bir barış etkinliğinin olduğunu dile getirdi ve ortaya çeşitli komplo teorileri döktü.

Yeni Şafak
10:42 - 13/04/2015 Pazartesi
Güncelleme: 07:53 - 13/04/2015 Pazartesi
Diğer

Diyadin'deki saldırıyla ilgili açıklama yapan KCK etkinlikte küçük bir terörist grubun olduğunu itiraf etti. Star'da yer alan habere göre HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş “barış etkinliğinde” silahlı teröristlerin ne işi olduğunu açıklamak yerine

Diyadin'de bir barış etkinliğinin olduğunu dile getirdi ve ortaya çeşitli komplo teorileri döktü. Oysa Demirtaş'ın cevaplaması gerek kritik 3 soru var. İşte o sorular:- HDP ve Demirtaş, KCK'nın da kabul ettiği bir etkinlikte silahlı teröristlerin bulunma amacını kamuoyuna açıklayabilir mi?- Güvenlik birimleri Yukarıtütek'te teröristlerle girilen çatışmanın 12 saat sürdüğünü açıkladı. Barış etkinliğine gelen “küçük bir grup” 12 saat çatışacak cephaneyle barış etkinliğine neden geldi?- KCK açıklamasında doğrudan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan hedef alındı. KCK ve PKK, sürecin dayattığı silahsızlanmayı bir türlü yerine getirmedi ve baltalamak için bütün yolları denedi. Akdoğan bu nedenle mi hedef alındı?








#Selahattin Demirtaş
#Ağrı
#Diyadin
#HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş
#barış etkinliğinde
#KCK
9 yıl önce