|

Devlet Bahçeli: Fezlekeler için her siyasi parti tutumunu netleştirmeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. HDP'lilerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına değinen Bahçeli, teröristlere haber götürenlerin TBMM'de bulunmaması gerektiğini belirterek, "HDP ile ittifak şemsiyesi altında toplananlar içine düştükleri zilletin bedelini er ya da geç ödeyecekler. Fezlekeler için her siyasi parti tutumunu netleştirmeli. CHP ve İYİ Parti kimin tarafındadır, dokunulmazlıkların kaldırılmasına var mıdır? HDP'ye destek PKK'ye destektir. MHP, dokunulmazlıkların kaldırılmasına amasız evet diyecektir" dedi.

10:43 - 2/03/2021 Salı
Güncelleme: 11:48 - 2/03/2021 Salı
Yeni Şafak
Devlet Bahçeli
Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında terör soruşturmaları kapsamında haklarında fezleke hazırlanan HDP'lilere vurgu yapan Bahçeli, şunları söyledi:

Erken seçim mesajı: 2023'ü bekleyeceksiniz


Gündüz şapkalı gece külahlı; sözde demokrat özde despot olanların ne yaptığını, neyi amaçladığını, hangi kirli ilişkilere savrulduklarını hem görüyor, hem de onlara sandığın kaç bucak olduğunu göstermek için gün sayıyoruz. Erken seçim tartışmalarının sıcak gündemde tutulması maksadıyla sipariş açıklamalar yapan gafillerin, 2023 yılının Haziran ayını beklemek durumunda olduklarını bir kez daha hatırlatmayı lüzumlu görüyoruz.

"HDP'yle ittifak yapanlar bedelini ödeyecektir"

Teröristlere haber götürenlerin Meclis'te ne işi var? Bölücü terör örgütü PKK’nın keşif kolu ve gözetleme kulesi olan HDP’yle yasak bir ittifak şemsiyesi altında toplananlar, bunun adına da gerçek anlamından koparılmış demokratik güç birliği diyenler, içine düştükleri zilletin bedelini er ya da geç ödeyeceklerdir.

"HDP'nin kapatılması hayati önem taşıyor"


Türkiye bir hukuk devletiyse HDP’nin kapatılması acildir, hayatidir, şarttır. Ayrıca başka bir ad altında, mesela Demokratik Bölgeler Partisi isimli paravan terör oluşumu çatısıyla bile tekrardan faaliyette bulunmasına fırsat verilmemelidir. Türkiye bir hukuk devleti ise HDP'nin kapatılması acildir.

"Herkes tutumunu netleştirmelidir"

Başsavcılığın hakkında inceleme başlatması çok önemli ve beklediğimiz bir gelişmedir. Fezlekeler için her siyasi parti tutumunu netleştirmeli. CHP dokunulmazlıkların kaldırılmasına var mıdır? Terörün mü safındasınız Türkiye'nin mi yanındasınız? İYİ Parti kimin tarafındadır?Yüreği yeten kartını açık oynamalıdır. HDP'ye destek PKK'ye destektir. MHP, dokunulmazlıkların kaldırılmasına amasız evet diyecektir.


#mhp
#devlet bahçeli
#hdp
#kapatma
#fezleke
#dokunulmazlık
#chp
#iyi parti
#meclis
3 yıl önce