|

Erdoğan'a Kayseri'de sürpriz pankart

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'de yapımı tamamlanan bazı eserlerin toplu açılışı için Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende konuştu. Tören alanındaki "Sakın kader deme, kaderin üstünde bir kader vardır. Ne yapsalar boş, Kayseri'nin gönlünde bir yiğit başkan vardır" yazılı pankartı okuyan Erdoğan, "Bu sürprizi yapan Kayserili kardeşlerime, tüm Kayserililere şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Yeni Şafak
17:58 - 17/05/2015 Pazar
Güncelleme: 15:08 - 17/05/2015 Pazar
AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birileri 'cek, cak' ile konuşuyor. 'Gelince' diyor, 'memura şunu vereceğim, bunu vereceğim.' Çünkü bunların sırtında boş yumurta küfesi var ama bizim sırtımızda dolusu var" dedi.



Erdoğan, Kayseri'de yapımı tamamlanan bazı eserlerin toplu açılışı için Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende konuştu.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'nin, 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanı seçimlerinde yüzde 66 gibi yüksek oranla tercihini şahsından yana kullandığını belirterek, "Bu güveniniz, itimadınız ve teveccühünüz için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum" ifadesini kullandı.





Tören alanındaki "Sakın kader deme, kaderin üstünde bir kader vardır. Ne yapsalar boş, Kayseri'nin gönlünde bir yiğit başkan vardır" yazılı pankartı okuyan Erdoğan, "Bu sürprizi yapan Kayserili kardeşlerime, tüm Kayserililere şükranlarımı sunuyorum. Buradan, tüm ilçelerdeki, mahallelerdeki, köylerdeki, Erciyes'in yiğit evlatlarına sevgilerimi yolluyorum. Bize bir kez daha kucağını açan, yüreğini açan Kayseri'ye, coşkusu için kadirşinaslığı için teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, uhuvvetimizi daim kılsın" şeklinde konuştu.



#erdoğan
#erdoğan kayseri
#erdoğan miting
9 yıl önce