|

Dünya Erdoğan'ın yarın yapacağı açıklamalara kilitlendi

Türkiye ve dünya gündemi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın AK Parti Grup Toplantısı'nda Cemal Kaşıkçı ile ilgili yapacağı açıklamalara kilitlendi. Erdoğan'ın açıklamaları İngilizce ve Arapça simultane çeviri şeklinde dünya basınına duyurulacak.

Yeni Şafak
00:06 - 23/10/2018 Salı
Güncelleme: 00:18 - 23/10/2018 Salı
Yeni Şafak
​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 gündür Türkiye ve dünya gündeminin ilk maddesi olan Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin yarın önemli bilgiler paylaşacağını açıklamıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti Grup Toplantısı'ndaki konuşmasının İngilizce ve Arapça simultane çeviri şeklinde yayınlanacağı öğrenildi.

Erdoğan: Salı günü anlatacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle ilgili soruşturmanın detaylarını salı günü grup toplantısında anlatacağını söylemişti.

Erdoğan şu ifadelere yer vermişti:

  • "Ülkemize yönelik saldırıların şiddeti artarken mahiyeti de değişiyor. Cemal Kaşıkçı konusunda kararlıyız ortaya çıkaracağız dedik. Bu konuyla ilgili açıklamalarımı salı günü grup toplantısında yapacağım. Burada adaleti arıyoruz. Bu tüm çıplaklığıyla ortatya çıkacak. Sıradan atılan bazı adımlarla değil. 15 kişi buraya neden geldi, 18 kişi neden tutuklandı. Salı günü çok farklı bir biçimde anlatacağım. Detaya gireceğiz."
#Recep Tayyip Erdoğan
#AK Parti
#Grup
#Cemal Kaşıkçı
6 yıl önce