|

Eylem Tok ve katil oğlu New York'ta böyle görüntülendi: Acılı baba taziye beklerken onlar güle oynaya geziyor

Ehliyetsiz araç kullanırken Murat Aci'nin ölümüne neden olduktan sonra önce Mısır'a, oradan da ABD'ye kaçan katil Timur Cihantimur ve yazar annesi Eylem Tok, New York'ta görüntülendi. Anne ve katil oğlunun New York'ta taksiye binerken gülümserken fotoğrafları dikkat çekti.

11:02 - 14/03/2024 Perşembe
Güncelleme: 12:56 - 14/03/2024 Perşembe
Diğer
Eylem Tok ve katil oğlu Timur Cihantimur New York'ta
Eylem Tok ve katil oğlu Timur Cihantimur New York'ta

Ehliyetsiz kullandığı otomobil ile Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan Timur Cihantimur ve onu ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok, ABD'nin New York kentinde görüntülendi.


Güle eğlene geziyorlar


Fotoğrafları ABD’de yaşayan gazeteci Razi Canikligil paylaştı. Canikligil paylaşımında, "ABD’ye kaçan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur, New York’talar. 57. sokak ve 6. Avenue köşesinde görülen kaçak anne oğul fotoğrafları çekilirken gülmeleri dikkat çekti" ifadelerini kullandı.



Eski bir medya çalışanı tarafından fotoğraflanan ikilinin Central Park'a hakim Yukarı Batı Yakası'nın son derece lüks ve pahalı apartmanlarından birinde oturduğu öğrenildi.


Kahkaha atıp uzaklaştılar


Rahat tavır sergileyen anne ile oğluna yaklaşan medya çalışanı
"Keyifleriniz yerinde, maşallah"
deyip fotoğraflarını çekti.

Eylem Koç ve oğlu ise hiçbir şey demeden kahkaha atarak durdurdukları taksiye binip uzaklaştı.



Acılı babadan taziye tepkisi: Önce teslim olsunlar


Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı önünde soruşturma savcısıyla dün görüştükten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan maktul Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, karşı tarafın kendileriyle dolaylı iletişime geçtiklerini belirterek "Maddi ve manevi yanımda olduğu söylendi. Maddi kısmını kenara bırakıp buyurun gelin dedik.


Fakat şu ana kadar benimle iletişime geçen olmadı. Bir aile dostumuz aranmış, böyle konuşulmuş. 10 veya 12. gün dolaylı olarak taziyeye geleceklerini ilettiler bana fakat ben yine aynı sözümü tekrarladım. Anne ile çocuk gelir teslim olur, ertesi gün buyursunlar, gelsinler taziyeye. Sizlere de bilgi vereceğim, aile benim taziyeme geliyor diye"
şeklinde konuştu.

"Ayakta durmakta güçlük çekiyorum"
diyen baba Aci, soruşturmada farklı bir bilgi olmadığını ve sürecin devam ettiğini vurguladı.

Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci


#Eylem Tok
#Timur Cihantimur
#New York
2 ay önce