|

"FETÖ'nün hainlerini kararlılıkla temizliyoruz"

15 Temmuz'da FETÖ'cü askerlerin darbe girişiminin ardından, TSK içindeki darbeciler temizleniyor. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ünal, "Genelkurmay Başkanımız ile mutlak itaat ve büyük uyum içinde, terörist hainleri temizleme çalışmalarımızı büyük bir kararlılıkla yürütmekteyiz" dedi.

Yeni Şafak
13:03 - 24/07/2016 Pazar
Güncelleme: 10:08 - 24/07/2016 Pazar
AA

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Genelkurmay Başkanı ile mutlak itaat ve uyum içinde, terör örgütü FETÖ'yü temizleme çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.



Ünal, bazı basın yayın organlarında kamuoyunu yanıltıcı haberlerin yer aldığını belirtti.



"Hava Kuvvetleri olarak kendi içimizde yaptığım bir konuşma maksatlı olarak ve çarpıtılarak basına yansıtılmıştır" ifadesini kullanan Orgeneral Ünal, söz konusu haberleri gerçek dışı olarak nitelendirdi.



Orgeneral Ünal, "Biz Genelkurmay Başkanımız ile mutlak itaat ve büyük bir uyum içerisinde, gece gündüz demeden yoğun bir gayretle, içimizde ur haline gelmiş olan illegal çete mensubu terörist hainleri (FETÖ) temizleme çalışmalarımızı büyük bir kararlılık, azim, inanç ve el birliğiyle yürütmekteyiz. Hiç kimsenin bu konuda en ufak bir şüphesi olmamalıdır" diye konuştu.


#FETÖ
#Darbe
#Genelkurmay Başkanlığı
#Orgeneral Abidin Ünal
8 yıl önce