|

Görevden uzaklaştırılan eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Kılıçdaroğlu'nu kürsüye '14. Cumhurbaşkanımız' diye çağırdı

Her hafta bir ilde grup toplantısı düzenleyen CHP'nin bu haftaki durağı Yalova oldu. Hakkında yürütülen 'Zimmet' soruşturması kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşması öncesinde açıklamada bulundu. Konuşmasının sonunda Kılıçdaroğlu'nu kürsüye '14. Cumhurbaşkanımız' diye çağıran Salman, "Ağzınız, yüreğiniz, beyniniz hepiniz alışsın" dedi. Kılıçdaroğlu'nun ise bu ifadeler karşısında gülümsediği görüldü.

14:48 - 17/08/2022 Wednesday
Güncelleme: 15:53 - 17/08/2022 Wednesday
Yeni Şafak
Eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman
Eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman

Meclis'in tatile girmesiyle birlikte her hafta bir ilde grup toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu haftaki durağı Yalova oldu. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının öncesinde Yalova Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Vefa Salman açıklamada bulundu.

Hakkında yürütülen 'Zimmet' soruşturması kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Kılıçdaroğlu'na "14. Cumhurbaşkanı" şeklinde hitap ederek kürsüye davet etti.

"HEPİNİZ ALIŞIN"

Salman şu ifadeleri kullandı:

"Hepiniz sayın genel, cumhurbaşkanımızın konuşmasını bekliyorsunuz. 14. Cumhurbaşkanımızın. Ağzınız, yüreğiniz, beyniniz hepiniz alışsın, Ben sokakları gezmeye devam ediyorum. Bunu kendi fikrim olarak değil sokağın sesi olarak dile getiriyorum"

Kılıçdaroğlu'nun Salman'ın bu ifadesi karşısında gülümsediği görüldü.



#Kemal Kılıçdaroğlu
#Vefa Salman
#Yalova
#CHP
2 years ago