|

İbrahim Kalın ve Ömer Çelik'ten Netanyahu'ya tepki

Türkiye'yi Kıbrıs'ta işgalci olarak niteleyerek Türk ordusunun terör operasyonlarıyla ilgili suçlayıcı ifadeler kullananan Netanyahu'ya tepki gösteren Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Ülkesinde soruşturmalarla başı belada olan Netanyahu, dikkatleri dağıtmaya çalışıyor ama nafile. İsrail’in işgal ve zulüm politikalarını hiçbir şekilde örtbas edemez, Cumhurbaşkanımızı susturamazlar" dedi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de "Cumhurbaşkanımıza ve ordumuza saldırarak gerçekleri örteceğini zannediyor" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
10:57 - 23/12/2018 Pazar
Güncelleme: 11:31 - 23/12/2018 Pazar
Yeni Şafak
İbrahim Kalın - Ömer Çelik
İbrahim Kalın - Ömer Çelik

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’nun Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan ifadeleri büyük tepki çekti. Netanyahu'nun Türkiye'yi Kıbrıs'ta işgalci olarak niteleyerek Türk ordusunun terör operasyonlarıyla ilgili suçlayıcı ifadeler kullanmasına Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Netanyahu, başı belada olduğu için dikkat dağıtmaya çalışıyor" sözleri ile tepki gösterdi.

İBRAHİM KALIN'DAN NETANYAHU'YA TEPKİ

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın,
"İsrail Başbakanı Netanyahu, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın hakikatleri haykırmasından yine çok rahatsız olmuş. Ülkesinde soruşturmalarla başı belada olan Netanyahu, dikkatleri dağıtmaya çalışıyor ama nafile. İsrail’in işgal ve zulüm politikalarını hiçbir şekilde örtbas edemez, Cumhurbaşkanımızı susturamazlar"
dedi.

BİR AÇIKLAMA DA ÖMER ÇELİK'TEN

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik,
"İsrail´de hakkında yürütülen soruşturmalarda dolandırıcılıkla suçlanan Binyamin Netenyahu, uluslararası kamuoyunu manipüle etmeye çalışıyor, Cumhurbaşkanımıza ve ordumuza saldırarak gerçekleri örteceğini zannediyor"
ifadelerini kullandı.

NETANYAHU'DAN TEPKİ ÇEKEN SÖZLER

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu Twitter'dan paylaştığı açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef almış, Türkiye'yi Kıbrıs'ta işgalci olarak niteleyerek Türk ordusunun terör operasyonlarıyla ilgili suçlayıcı ifadeler kullanmıştı.


#Ömer Çelik
#İbrahim Kalın
#Cumhurbaşkanı Erdoğan
5 yıl önce