|

İbrahim Kalın'dan Macron'a fotoğraflı yanıt: Sözü uzatıp kendimizi yormayalım

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un "Bizim sorunumuz Erdoğan'la" sözlerine bir tepki de Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan geldi. Kalın, Erdoğan'ın Macron'un omzuna elini koyduğu bir fotoğrafı paylaşarak, "Sözü uzatıp kendimizi yormayalım" açıklamasında bulundu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan da, Doğu Akdeniz'de yaşanan gelişmeler ve bölgedeki gerilimin ardından yaşanan sürece ilişkin sosyal medya hesabından belediye başkanlığı dönemine ait bir görüntüsüyle video paylaşmıştı. Videoda, 'Hazırladığınız bir kurt sofrası var. O kurt sofrasında bizi yemek istiyorsunuz. Kusura bakmayın biz size büyük geliriz. Bizi yiyemezsiniz' ifadeleri yer alıyor.

10:23 - 11/09/2020 Cuma
Güncelleme: 10:40 - 11/09/2020 Cuma
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Macron'un omzuna elini koyduğu bu fotoğraf geçtiğimiz yaz Japonya'da düzenlenen G-20 zirvesinde çekilmişti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Macron'un omzuna elini koyduğu bu fotoğraf geçtiğimiz yaz Japonya'da düzenlenen G-20 zirvesinde çekilmişti.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında "Bizim sorunumuz Türk halkıyla değil Erdoğan'la" diyen ve bu sözleri tepki çeken Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a meşhur fotoğrafla cevap verdi.

Kalın, Twitter hesabından, Erdoğan'ın Macron'un omzuna elini koyduğu bir fotoğrafı paylaşarak, "Sözü uzatıp kendimizi yormayalım" ifadelerini kullandı.



  • Kalın'ın paylaştığı bu fotoğraf geçtiğimiz yaz Japonya'da düzenlenen G-20 zirvesinde çekilmişti.

Adalet Bakanı Gül'den de anlamlı kare

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medyada yaptığı paylaşımın ardından Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de, Twitter hesabından Macron ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir fotoğrafını paylaştı.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye düşmanlarına: Biz size büyük geliriz, bizi yiyemezsiniz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından video paylaşımında bulundu.

Erdoğan'ın belediye başkanlığı dönemine ait videoda, "Hazırladığınız bir kurt sofrası var. O kurt sofrasında bizi yemek istiyorsunuz. Kusura bakmayın biz size büyük geliriz. Bizi yiyemezsiniz" ifadeleri yer alıyor.


#Erdoğan
#Macron
#Kıbrıs
4 yıl önce