|

İletişim Başkanlığı'na yeni birim: Deformasyonla Mücadele Merkezi Koordinatörü İdris Kardaş oldu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İletişim Başkanlığı bünyesinde Dezenformasyonla Mücadele Merkezi oluşturulduğunu bildirdi. Merkezin koordinatörlüğüne İdris Kardaş'ın atandığını duyuran İletişim Başkanı Altun, Kardaş'ı tebrik etti.

14:43 - 5/08/2022 Cuma
Güncelleme: 15:12 - 5/08/2022 Cuma
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na yeni birim
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na yeni birim

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İletişim Başkanlığı bünyesinde yeni bir birim oluşturulduğunu duyurdu.


İdris Kardaş ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla teşekkür ederek, “Türkiye’ye karşı içeriden ve dışarıdan yapılan her türlü algı operasyonlarına, yalan ve dezenformasyona karşı mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İDRİS KARDAŞ KİMDİR?

İdris Kardaş, aslen Diyarbakırlıdır. İdris Kardaş, Aktüel ve A Haber'de köşe yazarlığı yapmaktadır. Kardaş, 2002-2008 senelerinde İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde eğitim gördü. 2011 yılında ise İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde çalışmaya başladı. 5 yıl boyunca Bilgi Üniversitesi'nde koordinatör olarak görev aldı. Bilgi Üniversitesi'ndeki görevinden 2016 yılında ayrıldı. İdris Kardaş, 2017 senesinde İstinye Üniversitesi'nde akademisyen olarak göreve başladı.

İdris Kardaş, 2022 senesinde İletişim Başkanlığı bünyesinde Deformasyonla Mücadele Merkezi Koordinatörü olarak atandı.

#İdris Kardaş
#Deformasyonla Mücadele Merkezi Koordinatörü
#İletişim Başkanı Fahrettin Altun
2 yıl önce