İş dönüşü 5 yıldızlı keyif
00:00, 04/07/2009, CumartesiG: Güncelleme: 03:37, 04/07/2009, Cumartesi
Yeni Şafak
İş dönüşü 5 yıldızlı keyif
Bodrum'da aralarında Erdal Özyağcılar, Erman Toroğlu, gazeteci Cüneyt Özdemir'in de bulunduğu pek çok ünlünün evini soyan çetenin üyeleri 5 yıldızlı otelde yakalandı
Bodrum'da aralarında pek çok ünlünün de bulunduğu villalardan hırsızlık yapan çete üyeleri yakalandı.
Son iki hafta içinde aralarında Dr. Gürol Büyük, Mutlu Tömbekici, Erdal Özyağcılar ve Erman Toroğlu'nun lüks villaları ile 80'e yakın ev, otel, işyeri ve restorandan hırsızlık yapıldı. Hırsızlıkların 2 ayrı çete tarafından yapıldığını belirleyen jandarma, 'Anahtar' adı verilen bir operas-yon düzenlendi. Operasyona, 110 jandarma katıldı. Eş zamanlı olarak, 20 ayrı noktaya düzenlenen operasyonlarda 2'si kadın 15 kişi gözaltına alındı. 5 yıldızlı bir otelde 'her şey dahil' konaklayan çete üyeleri ayrılacakları son gün yakalandı. Çetenin kiraladığı otomobilde ise esrar kalıntıları belirlendi. Akdeniz'deki sahil beldelerinden bugüne kadar yaklaşık 200 bin TL'lik hırsızlık yapan çetenin, çalıntı malzemeleri Adana, İzmir ve İstanbul'a gönderdikleri ortaya çıktı. Yalıkavak, Turgutreis ve Bodrum'daki ev ve eğlence mekanlarında hırsızlık, pazarlarda da yankesicilik yapan çete üyelerini ise, mağdurlardan birinin çalınan şort ve tişörtünü görerek jandarmaya bildirmesi yakalattı.
Başlıklar :
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.