|

İstek şarkı kanlı bitti: 1 ölü 1 yaralı

Ataköy'deki istek şarkı çatışmasında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Bir yerde eğlenen iş adamı ve iki arkadaşı, sanatçıdan istekte bulundu. Olumsuz yanıt alan 3 kişi önce şarkıcı sonra mekan sahibi ile tartıştı. Mekan sahibi 7 kurşunla hayatını kaybetti. Olaya karışanlardan biri cezaevinden tahliye olduktan 8 saat sonra yeniden tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Yeni Şafak
15:14 - 22/01/2019 Salı
Güncelleme: 15:16 - 22/01/2019 Salı
DHA
İstek şarkının ardından başlayan tartışmada kan döken isimlerden biri polisler tarafından gözaltına alındı.
İstek şarkının ardından başlayan tartışmada kan döken isimlerden biri polisler tarafından gözaltına alındı.

Olay Bakırköy Ataköy sahilyolunda bulunan bir mekanda geçtiğimiz hafta salı gecesi meydana geldi. İnşaat işiyle uğraşan işadamı Berat Kırcalı, "kasten yaralama ve tehdit" suçundan girdiği cezaevinden tahliye olan arkadaşı Bektaş Çam'ı pazartesi akşamı 20.00 sıralarında Silivri Cezaevinden aldı. Yolda bir arkadaşını da alan Berat Kırcalı, onları Bakırköy Ataköy'de bulunan bir mekana götürdü.

İstek şarkıları reddedildi

Burada eğlenen 3 arkadaş, mekanda sahne alan şarkıcıdan "Sarhoş" şarkısını istedi. Ancak şarkıcı bu isteği reddetti. Bunun üzerine 3 arkadaş ve şarkıcı arasında tartışma çıktı. Mekan sahiplerinin araya girmesiyle olay sakinleşti. Bir süre daha mekanda kalan 3 arkadaş daha sonra ayrıldı.

20 dakika sonra geldiler

  • Berat Kırcalı ve Bektaş Çam yaklaşık 20 dakika sonra tekrar olay yerine tekrar geldi. Burada kendilerini mekan sahiplerinden Bülent Kurtuluş karşıladı. Tartışan 3 kişi silahlarını çekti. Çıkan çatışmada Kırcalı göğsünden yaralandı. Vücuduna 7 kurşun isabet eden Kurtuluş ise ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Kurtuluş hayatını kaybetti.

Akaryakıt istasyonunda yakalandı

Olaydan sonra geldikleri lüks ciple olay yerinden kaçan Çam ve Kırcalı, ihbarı alan Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ilçenin giriş çıkışlarını kapatmasıyla birlikte fazla kaçamadı. Osmaniye Mahallesi'nde bir akaryakıt istasyonuna girdiler. Aşırı kan kaybı yaşayan Kırcalı'yı gören istasyon görevlileri 112'yi aradı. Ambulans görevlilerinin polise haber vermesiyle birlikte Bakırköy Asayiş Büro Amirliği ekipleri olay yerine giderek Bektaş Çam'ı gözaltına aldı. Göğsünden yaralı Kırcalı ise hastaneye kaldırıldı.

Bir hafta sonra tutuklandı

  • Çam, Bakırköy Asayiş Büro Amirliği'ndeki sorgusunun ardından tutuklanarak 8 saat önce tahliye olduğu cezaevine geri gönderildi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan işadamı Kırcalı ise dün taburcu edildi. Bakırköy Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Kırcalı ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda hayatını kaybeden bar sahiplerinden Bülent Kurtuluş ise memleketi Muş'ta toprağa verildi.
#İstanbul
#Cinayet
#Ataköy
5 yıl önce