|

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Dikbayır: Akşener bu zamana kadar neler yaşadı anlatırsam...

Altılı Masa'nın dağılmadan önceki toplantısının ardından 'Millet beşten büyüktür' şeklinde tweet atan ve daha sonra paylaşımını kaldıran İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, konuyla ilgili açıklamada bulundu. Dikbayır, paylaşımının İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisine sildirdiğini söyledi. Akşener'in çok nezaketli olduğunu belirten Dikbayır, "Bu süreçler içinde nezaketini hiç kaybetmemiştir. Neler neler yaşamıştır bunları bir bir anlatırsam... Bunlara gerek yok." sözleriyle muhalefetin baştan beri yaşadığı fikir ayrılığını da itiraf etti.

22:16 - 5/03/2023 Pazar
Güncelleme: 22:18 - 5/03/2023 Pazar
Yeni Şafak
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, Altılı Masa'nın son toplantısının ardından Twitter hesabından "Millet beşten büyüktür." şeklinde bir paylaşımda bulunmuş ve birkaç dakika sonra paylaşımını silmişti.


'Paylaşımı Akşener sildirdi'


HaberTürk canlı yayınında konuyla ilgili açıklamada bulunan Dikbayır,
"Bunu niye attım. Ben o masada beşli imzayı öğrendim, çok nezaketsiz bir şeydi. O psikolojiyle attım. Ben tweeti attım birkaç dakika sonra genel başkan beni aradı. Benim attığım bir tweeti sildirebilecek tek bir kişi var o da Sayın Akşener."
dedi.

'Neler neler yaşandı anlatsam...'


Akşener'in kendisine 'Bu masadaki diğer liderleri incitir, kaldırırsan iyi olur' dediğini belirten Dikbayır,
"Çok nezaketlidir Sayın Meral Akşener. Bu süreçler içinde nezaketini hiç kaybetmemiştir. Neler neler yaşamıştır bunları bir bir anlatırsam... Bunlara gerek yok."
ifadelerini kullandı.



#Ümit Dikbayır
#İYİ Parti
#Meral Akşener
1 yıl önce