Komşusundan çaldığı 1,7 milyon liralık altın ile otomobil satın almış
12:01, 12/08/2025, Salı
DHA

Komşusundan çaldığı 1,7 milyon liralık altın ile otomobil satın almış
Samsun'un Atakum ilçesinde komşusunun evine, yaptırdığı yedek anahtarla girerek 1 milyon 700 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan 26 yaşındaki N.G. gözaltına alındı. N.G.’nin hırsızlığın ardından yaklaşık 1 milyon 300 bin lira değerinde sıfır kilometre otomobil satın aldığı belirlendi.
Atakum ilçesi Atakent Mahallesi’nde oturan Enes B. (33) ve eşi Özge B.’nin (33), 5 Ağustos günü, evlerindeki 1 milyon 700 bin lira değerinde pırlanta ve altın ziynet eşyasının çalındığı ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Ekipler, şüphelinin aynı apartmanda oturan ve yakın komşuluk ilişkileri bulunan N.G. isimli kadın olduğunu belirledi. Şüphelinin, ev anahtarının yedeğini anahtarcıda kopyalattığı, bu yöntemle içeri girdiği ve altınları aldığı belirlendi. N.G.’nin evinde yapılan aramada, çalınan ziynet eşyalarının küçük bir kısmı ele geçirilirken, geri kalan altınları bozdurarak yaklaşık 1 milyon 300 bin lira değerinde sıfır kilometre otomobil aldığı ortaya çıktı.
Gözaltına alınan N.G., emniyete götürüldü.

Dünya
İsrailli Siyonist sporcudan yarış öncesi kameralara skandal hareket

Dünya
Gazzeli küçük Şam açlık sebebiyle ölümle pençeleşiyor

Gündem
Faciada iki büyük ipucu: Gemideki izler savcıyı, Tatlıtuğ’un haritası dalgıçları harekete geçirdi
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.