|

Mehmet Şimşek Silivri'deki doğalgaz tesisi açılışına katıldı: Töreni Erdoğan'la birlikte takip etti

2007-2018 yılları arasında Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı, Maliye Bakanı, Başbakan Yardımcılığı görevlerini üstlenen Mehmet Şimşek, Silivri Yeraltı Doğalgaz Depolama Tesisi Kapasite Artış Töreni'ni Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte protokolden takip etti. Türk siyasetinde bir dönemin etkili isimleri arasında yer alan Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte Silivri Yeraltı Doğalgaz Depolama Tesisi'nin açılış kurdelesini de kesti.

16:53 - 16/12/2022 Friday
Güncelleme: 17:08 - 16/12/2022 Friday
Yeni Şafak
Eski Maliye Bakanı Şimşek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la tören öncesi de bir araya geldi.
Eski Maliye Bakanı Şimşek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la tören öncesi de bir araya geldi.

Türkiye'nin enerji merkezi olması yolunda bir adım daha atıldı. Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük yer altı gaz depolama tesisi olan Silivri Yeraltı Doğalgaz Depolama Tesisi açıldı.

Tesis Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile hizmete girdi.

TÖRENDE SÜRPRİZ İSİM

Törene katılanlar arasında sürpriz bir isim dikkat çekti. AK Parti hükümetlerinde, Maliye Bakanı ve Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı olarak hizmet eden Mehmet Şimşek de törendeydi.

TÖRENİ ERDOĞAN'LA TAKİP ETTİ

Türk siyasetinde bir dönemin etkili isimleri arasında yer alan Mehmet Şimşek, töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte protokolden takip etti.

Şimşek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte Silivri Yeraltı Doğalgaz Depolama Tesisi'nin açılış kurdelesini de kesti.

Mehmet Şimşek, Gaziantep ve Batman'dan seçilerek Meclis'e girmiş, 2007-2018 yılları arasında Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı, Maliye Bakanı, Başbakan Yardımcılığı görevlerini üstlenmişti.





#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Mehmet Şimşek
#silivri
#doğalgaz
#silivri doğalgaz depolama tesisi
1 year ago