|

MHP Genel Başkanı Bahçeli: PKK'yı devlet yönetimine mi sokacaksınız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. CHP'nin HDP'ye bakanlık sözü vermesine ateş püsküren Bahçeli, "HDP’ye peşinen bakanlık müjdesi veren CHP, PKK’yı devlet yönetimine taşımayı düşünecek kadar bu ülkeye, bu millete yabancılaşmıştır." diye konuştu.

10:35 - 18/05/2021 Salı
Güncelleme: 13:23 - 18/05/2021 Salı
AA
​MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
​MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında gündemi değerlendirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert eleştirilerde bulunan Bahçeli, Millet İttifakına sert eleştirilerde bulundu. CHP ve İP'in argümanları arasında Covid-192un da yerini aldığını belirten Bahçeli, "
Zillet ittifakı bulaşıcı hastalıktan nemalanacak kadar basiretini kaybetmiştir. Covid-19'dan medet umanların, husumetten çıkar devşirmeye çalışanların zihniyetleri ağır hasarlıdır. Türkiye'nin salgını başarıyla yönettiğini ifade etmek vicdan sahibi herkesin görevi olmalıdır.
" dedi.


"CHP yönetimi bozguncudur"

CHP'nin yalanı siyaset rotası haline getirdiğini vurgulayan Bahçeli, "Toplumun her kesiminin beklentisi vardı ve bu makuldür. Mağdur olanların sesini duymak esas olmaktır. Türkiye'yi yöneten irade esnaflarımızın, dar ve sabit gelirlilerimizin, emekli, dul ve yetimlerimizin taleplerini karşılamaktadır. CHP Genel Başkanı'nın iddiaları boştur. Covid-19 hepimizin ana meselesidir. Bu yükün kaldırılması için samimi ve sağduyulu davranış sergilemek varken, yalanı siyaset rotası haline getirmek su katılmamış bozgunculuktur. CHP yönetimi bozguncudur. Milletimiz sandıkta bozuk para gibi harcayacaktır." diye konuştu.


"Zilletin terör kadrosuna her yer ya dar edilecek ya mezar edilecek"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun HDP'yi siyasal yaşamın vazgeçilmez bir unsuzu olarak ifade etmesini sert bir dille eleştiren Bahçeli şunları söyledi: "Kılıçdaroğlu'nun sözleri yalnızca akıl tutulması ya da anlık bir gaflet haliyle tarif edilemez. Bununla da yetinmeyen
Kılıçdaroğlu'nun terörist Demirtaş'ın haksızlığa uğradığını ileri sürmesi bir dil sürçmesi olarak değerlendirilemez. CHP genel başkanı HDP'in adeta eş başkanlığına taliptir. Ahı gitmiş vahı kalmıştır. Bu terör sevicilik Kılıçdaoğlu'nun alnına kazınmıştır. HDP'yi devlet yönetimine taşıyacak kadar bu ülkeye bu millete yabancılaşmıştır.

"Bu millete yabancısınız"

CHP'nin HDP'ye bakanlık sözü vermesine de değinen Devlet Bahçeli, "HDP’ye peşinen bakanlık müjdesi veren CHP, PKK’yı devlet yönetimine taşımayı düşünecek kadar bu ülkeye, bu millete yabancılaşmıştır." dedi.


#Devlet bahçeli
#grup toplantısı
#açıklama
3 yıl önce