|

Millet teröre karşı tek yürek oldu: Gara'daki hain saldırı sonrası CİMER'e mesaj yağdı

Gara'da 13 vatandaşımızın şehit edilmesinin ardından Türkiye teröre karşı adeta tek yürek oldu. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, vatandaşların Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) gönderdiği Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Gara'ya yaptığı operasyon ile ilgili destek mesajlarını paylaştı.

16:40 - 16/02/2021 Salı
Güncelleme: 16:49 - 16/02/2021 Salı
Yeni Şafak
İletişim Başkanı Fahrettin Altun
İletişim Başkanı Fahrettin Altun
Terör örgütü PKK'nın 13 vatandaşı şehit ettiği Gara'daki hain saldırının ardından vatandaşlardan Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) çok sayıda destek mesajı geldi. O mesajlarda, Türk milleti tek yürek olarak teröre karşı dik duruşunu gösterdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da o mesajlardan bazılarını paylaştı. Altun, "
Kahraman ordumuz Gara'yı teröristlere mezar ederken necip milletimiz de dualarıyla Mehmetçiğimizin yanında. Binlerce destek ve dua mesajlarının sadece birkaç tanesi bunlar. Böyle bir milletin bir ferdi olduğumuz için ne kadar hamdetsek azdır.
" dedi.

"Son nefesimize kadar sizlerin yanındayım"


Van Tuşba'dan bir vatandaş şu ifadeleri kullandı: "Ülkemizin başı sağolsun. Rabbim askerlerimizi ve tüm güvenlik güçlerimizi korusun, onlara güç versin. Eğer bugün huzur içinde canım vatanım Türkiye'de yaşıyorsak bunu minnettar olduğum aziz şehitlerimize, fedakar güvenlik güçlerimize borçluyuz. Son nefesimize kadar sizlerin yanındayım."






  • Adana'nın Seyhan ilçesinden bir vatandaş ise, "Bugün aldığımız acı haber beni derinden üzmüş ve etkisinden çıkamadım. Nasıl ki 13 vatandaşımızı sözde cezaevinden çıkarıp şehit ettiyseler biz de kısas uygulayalım." ifadelerini kullandı.


"Canımı, kanımı, her şeyimi vermeye hazırım vatan uğruna"

Siirtli bir vatandaş "Kıbrıs'ta Piyade Astsubay Astçavuş olarak görev yapmaktayım. Burada görevimin bitmesine 4 ay kaldı. Görevimin bu son 4 ayını Irak'ta, Suriye'de yapmak istiyorum. Hain PKK'dan sivil vatandaşlarımızın, silah arkadaşlarımızın intikamını almak istiyorum. Ben canımı, kanımı, her şeyimi vermeye hazırım vatan uğruna. Allah ordumuza, vatanımıza zeval vermesin." mesajını yazdı.




#CİMER
#fahrettin altun
#gara
3 yıl önce