|

MSB dört yaşındaki çocuğun kurtarıldığını açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı Gökçeada'da sağlık müdahalesine ihtiyaç duyan bir çocuğun kurtarıldığını açıkladı. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Daima asil milletimizin hizmetindeyiz. Gökçeada’da acil sağlık müdahalesine ihtiyaç duyan 4 yaşındaki bir çocuğumuz Deniz Kuvvetlerimize ait helikopter ile Çanakkale’ye tahliye edildi. Minik yavrumuza acil şifalar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Haber Merkezi
18:33 - 20/01/2023 Cuma
Güncelleme: 21:04 - 20/01/2023 Cuma
AA
Deniz Kuvvetlerine ait helikopter ile kurtarılan çocuk Çanakkale'ye tahliye edildi.
Deniz Kuvvetlerine ait helikopter ile kurtarılan çocuk Çanakkale'ye tahliye edildi.

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Gökçeada'da sağlık müdahalesine ihtiyaç duyan bir çocuğun kurtarıldığını açıkladı. Daima asil milletimizin izindeyiz başlığıyla paylaşılan twitte, Gökçeada'da acil sağlık müdahalesine ihtiyaç duyan dört yaşındaki bir çocuğun kurtarıldığı belirtildi. Deniz Kuvvetlerine ait bir helikopterle kurtarılan küçük çocuğun, Çanakkale'ye tahliye edildiği paylaşıldı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın küçük çocuğun kurtarılmasına ilişkin paylaşımının tam metni şöyle: "Daima asil milletimizin hizmetindeyiz. Gökçeada’da acil sağlık müdahalesine ihtiyaç duyan 4 yaşındaki bir çocuğumuz Deniz Kuvvetlerimize ait helikopter ile Çanakkale’ye tahliye edildi. Minik yavrumuza acil şifalar diliyoruz."



#MSB
#Gökçeada
#Deniz Kuvvetleri
1 yıl önce