Numan Kurtulmuş'tan şehitlerimiz için başsağlığı mesajı

09:16, 14/02/2021, PazarG: Güncelleme: 09:35, 14/02/2021, Pazar
Yeni Şafak
Numan Kurtulmuş'tan şehitlerimiz için başsağlığı mesajı
Numan Kurtulmuş

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 13 vatandaşımızın terör örgütü PKK tarafından şehit edilmesi sonrası başsağlığı mesajı yayımladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kurtulmuş, "Hain terör örgütü tarafından alçakça şehit edilen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Kalleş terör örgütlerine ve onların destekçilerine karşı verdiğimiz mücadelemizi kararlılıkla ve amansız bir şekilde sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Pençe Kartal-2 Harekatı'ndaki son duruma ilişkin açıklamalarda bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 48 teröristin öldürüldüğünü, 2 teröristin sağ ele geçirildiğini, bölgenin büyük ölçüde terör örgütünden temizlendiğini duyurmuştu.

Akar, kontrol altına alınan bir mağarada yapılan aramalarda alıkonulan 13 vatandaşımızın da PKK tarafından şehit edildiğinin tespit edildiğini açıklamıştı.

"Mücadelemizi amansız bir şekilde sürdüreceğiz"

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayımladı. Kurtulmuş, paylaşımında
"Hain terör örgütü tarafından alçakça şehit edilen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Kalleş terör örgütlerine ve onların destekçilerine karşı verdiğimiz mücadelemizi kararlılıkla ve amansız bir şekilde sürdüreceğiz"
dedi.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/02/14/09/26/resized_064bb-060c7b5cnumankurtulmus.jpg

Oktay: Terörün kökünü kazıyana kadar durmayacağız

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da şehit edilen vatandaşlarımız için yayımladığı mesajda,
"Hain terör örgütü tarafından kalleşçe şehit edilen sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Terörün kökünü kazıyana kadar, sınırlarımız içinde ve dışında mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz"
dedi.

Bakan Çavuşoğlu'ndan mesaj

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise
"Kahraman askerimizin karşısına çıkamayan korkak terör örgütü 13 masum vatandaşımızı kalleşçe öldürdü. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize ve ailelerine başsağlığı diliyoruz"
sözleriyle PKK'nın vatandaşlarımızı insanlık dışı şekilde katletmesine tepki gösterdi.
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026