|

Oda TV yazarı eski Amiral'den PKK'lılara güzelleme: Onlar da Müslüman

2008 - 2010 yılları arasında Deniz Harp Okulu Komutanlığı görevi yapan Oda TV Yazarı eski Tuğamiral Türker Ertürk’ün yazdıkları kan dondurdu. Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın "Vatan, millet, din ve bayrak uğruna hayatlarını seve seve feda eden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kendilerini minnetle yâd ediyoruz..." ifadesini hazmedemeyen Ertürk, Akar’ın “din uğruna” ifadelerine muhalefet edeyim derken içindeki İslam hazımsızlığını da ortaya çıkardı. Oda TV yazarı eski Tuğamiral Türker Ertürk bununla da kalmadı, “Karşımızda bize direnç gösterenler de toprak bütünlüğümüze tehdit teşkil edenler de Müslüman” diyerek Marksist örgüt PKK'lıları da Müslüman ilan etti.

Yeni Şafak
22:00 - 24/03/2018 Cumartesi
Güncelleme: 08:34 - 25/03/2018 Pazar
Yeni Şafak
Oda TV Yazarı eski Tuğamiral Türker Ertürk
Oda TV Yazarı eski Tuğamiral Türker Ertürk
Peygamber Efendimiz'in Muhammed isminden yola çıkarak Mehmetçik adını alan kahraman şehitlerimizin manevi şahsiyetini rencide eden Oda TV Yazarı eski Tuğamiral Türker Ertürk, boyunlarındaki haç işaretleriyle
PKK’ya yardıma gelen ve Afrin’de öldürüldükten sonra ülkelerine geri gönderilen
Batılı lejyonerleri de görmezden geldi.

“DİN KÜLTÜRÜN PARÇASI”

Her fırsatta Müslümanlara ve İslam’a hakaret içeren yayınlara imza atan Oda Tv’nin yazarlarından eski Tuğamiral Türker Ertürk, yazısında Hulusi Akar’ın mesajı bahanesiyle İslam’a ve Osmanlı’ya dil uzatmayı da ihmal etmedi. Ertürk, “Din uğruna yapıldığı düşünülen savaşlar, artık Ortaçağ’da kaldı. Çağdaş dünya, akılcı ve bilimsel düşünce dönemine geçti. Çağdaş dünya için din, artık sadece kültürün bir parçası. Emperyalizm için ise çağdaş olmayan toplumları kullanabilmek, sömürebilmek ve birbirine karşı kırdırabilmek için sadece bir enstrüman. Size bir sır vereyim; 600 yıllık Osmanlı Devleti, bir kere bile olsun din adına savaşmadı. Hatta egemenliği, devletin bekası ve çıkarları için Müslümanları bile kırdı.” ifadeleriyle İlay-ı Kelimetullah uğruna donanmasıyla yüzlerce beldeyi fetheden Barbaros Hayreddin Paşa’nın mirası olan Deniz Kuvvetleri’nde yıllarca İslam düşmanı bir Amiral çalışmış dedirtti.

DİN, MEHMETÇİK’İ ÖLÜME GÖNDERMEK İÇİNMİŞ!

Türker Ertürk kan donduran İslam ve Müslüman düşmanlığını, “Ama savaşırken, tabii ki dini söylemler kullandı! Bunun amacı; savaşanların performansını arttırabilmek ve kolayca ölüme gönderebilmekti!” ifadeleriyle Osmanlı’ya hakaretlerine devam ederek sürdürdü.

İfadeleriyle şehitlerin manevi şahsiyetlerini rencide eden Ertürk, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın şehitlerimize rahmet dileyen sözleriyle bu cümleleri aynı yazıda geçirerek Afrin ve diğer operasyonlarda şehit olan Mehmetçik ve güvenlik kuvvetlerinin de din kullanılarak ölüme gönderildiği imasında bulundu.

AYETLERDEN HADİSLERDEN DE HABERİ YOK

Peygamber Efendimiz’in Peygamberlikten sonra en yüce makam olarak işaret ettiği şehitlik makamına ulaşmak için en ön safta koşa koşa ölüme giden, ezan dinmesin, bayrak inmesin, İslam düşmanları topraklarımızı bölmesin diyerek şehit düşen yiğit Mehmetçik ve polislerimizin eriştiği şehadet makamını küçümseyen Ertürk, Tevbe Suresi 111. Ayetindeki “Allah, mü’minlerden mallarını ve canlarını, onlara (verilecek) cennet karşılığında satın almıştır. Onlar, Allah yolunda savaşırlar, öldürürler ve öldürülürler. (Bu), Allah üzerine hak bir vaattir…” buyruğundan haberdar olmadığını da gösterdi.

“ŞEHİT MÜKAFATI SADECE ALLAH’TAN BEKLER”

Yine Peygamber Efendimiz’in şehitlerin kul hakkı dışındaki tüm günahlarının affedileceğini müjdelediği “Evet, şayet sen sabrederek, ecrini sadece Allah’tan bekleyerek, cepheden kaçmaksızın düşmana karşı koyup Allah yolunda öldürülürsen, günahlarına keffâret olur. Ancak borçların bunun dışındadır. Bunu bana Cibril söyledi.” Şeklindeki Hadis-Şerifi’ni de bilmediğini gösterdi.

Ertürk, İslama, Müslümanlara, şehitliğe hakaretlerinin sebebini de yazısının sonunda ikrar etti. Ertürk, Akar’ın din ile ilgili ifadelerinin, 15 Temmuz’da Türk Silahlı Kuvvetleri’nin darbecilere karşı verdiği mücadele ve sonrasında milletin değerleriyle barışan bir anlayışla yönetmesi nedeniyle hükümetle gösterdiği uyumdan kaynaklandığını ima etti.

#ODA TV
#Türker Ertürk
6 yıl önce