Özdağ 'Gelecek Partisi'ne cevap vermiyorum' dedi ve ekledi: Benim muhatabım Kılıçdaroğlu'dur

17:12, 24/05/2023, ÇarşambaG: Güncelleme: 18:09, 24/05/2023, Çarşamba
Yeni Şafak
Özdağ 'Gelecek Partisi'ne cevap vermiyorum' dedi ve ekledi: Benim muhatabım Kılıçdaroğlu'dur
Ümit Özdağ, Selim Temurci'nin kendisini eleştirmesi üzerine Gelecek Partisi'ni muhatap almadığını söyledi.

İkinci turda Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıklamasının ardından sığınmacıları İçişleri Bakanı olarak yollayacağını söyleyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Yedili Masa'nın ittifak ortağı Gelecek Partisi arasında kriz çıktı. Özdağ, katıldığı yayında Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci'nin "Özdağ günün şakasını yapmış sanırım. Kazanmak için her yol mübah değildir"şeklinde yaptığı açıklamaya, "Benim muhatabım Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Kılıçdaroğlu'nun muhatabı da Davutoğlu'dur" sözleriyle cevap verdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin desteğini alan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ikinci turda destekleyeceklerini açıkladı. Özdağ, Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıklamasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak sığınmacıları İçişleri Bakanı olarak göndereceğini söyledi.



Gelecek Partisi'nden Özdağ'a: Kazanmak için her yol mübah değildir

Özdağ'ın bu mesajı, Yedili Masa'nın ortaklarından Gelecek Partisi'nin tepkisine yol açtı. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, bir paylaşım yaparak Özdağ'a şu sözlerle tepkisini gösterdi:

"Özdağ günün şakasını yapmış sanırım Bir şaka da benden. Bu adam İçişleri Bakanı olacağım diyorsa, Sn. Soylu kesin kalacak demektir. Bir toplumsal barış projesi olan Millet İttifakı, göç ve sığınmacı problemini çözmeyi taahhüt etmiştir. Kazanmak için her yol mübah değildir."

Özdağ: Benim muhatabım Kılıçdaroğlu'dur

Sözcü TV'de soruları yanıtlayan Özdağ'a Temurci'nin bu açıklaması soruldu. Özdağ, Gelecek Partisi'nden kendisine gelen bu tepkiye şu sözlerle cevap verdi:

"Benim muhatabım Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Kılıçdaroğlu'nun muhatabı da Davutoğlu'dur"

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026