|

Saadet Partisi'nin medya ayağı TV 5'te terör propagandası: Firari FETÖ'cü Hakan Şükür'ü konuk edip övgüler dizdiler

Saadet Partisi'ne yakın medya kuruluşlarından TV 5, firari FETÖ sanığı Hakan Şükür'ü canlı yayın konuğu olarak aldı. 'Düşünme Vakti' isimli programın sunucusu Mehmet Ali Kayacı, Şükür'den övgüyle söz etti. Kayacı, "Çok başarılı bir sporcuydunuz. 9 saniyelik bir golle rekor kırdığınızı da hatırlatarak önemli işlere imza attığınız süreci hatırlıyorum. Bu açıdan da sizi böyle anmak önemli diye düşünüyorum." dedi. TV 5 ekranlarında terör propagandası yapılması ve FETÖ firarisi Şükür'den övgüyle söz edilmesi tepkilere neden oldu.

09:19 - 9/11/2022 Çarşamba
Güncelleme: 09:55 - 9/11/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Firari FETÖ'cü Hakan Şükür TV 5 canlı yayınına katıldı.
Firari FETÖ'cü Hakan Şükür TV 5 canlı yayınına katıldı.

Saadet Partisi'ne yakınlığıyla bilinen TV 5, firari FETÖ'cü Hakan Şükür'ü canlı yayın konuğu olarak aldı. 'Düşünme Vakti' isimli programın sunucusu Mehmet Ali Kayacı, FETÖ firarisi Hakan Şükür'den övgüyle bahsetti.

FETÖ FİRARİSİ HAKAN ŞÜKÜR'E ÖVGÜLER

Kayacı,
"Eski bir milli futbolcu Hakan Şükür'ü misafir edeceğiz. Kendisi Amerika'da. Türkiye'nin yaşamış olduğu sendromu konuşacağız. Hakan Bey hoş geldiniz"
ifadelerini kullandı.

"ÇOK BAŞARILI BİR SPORCUYDUNUZ"

Firari FETÖ'cü Hakan Şükür'e methiyeler dizen Kayacı şöyle devam etti:

"Ben Oktay Derelioğlu hayranıydım. Siz de tabii ki çok başarılı bir sporcuydunuz. 9 saniyelik bir golle rekor kırdığınızı da hatırlatarak önemli işlere imza attığınız süreci hatırlıyorum. Bu açıdan da sizi böyle anmak önemli diye düşünüyorum."

TV 5, ekranda yer alan ünvan kısmına ise 'eski milli futbolcu' ibaresini ekledi. TV 5 ekranlarında Şükür'den övgüyle söz edilen anlar tepkilere neden oldu. Sosyal medya kullanıcıları, TV 5 kanalına ve sunucu Mehmet Ali Kayacı'ya büyük tepki gösterdi.

#Hakan Şükür
#FETÖ
#Saadet Partisi
#tv5
1 yıl önce