|

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan bayram mesajı: Önümüzde bir bayram daha var, ne zaman geleceği bize bağlı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı üzerinden Ramazan Bayramı'na ilişkin paylaşımda bulundu. Koca "En içten dileğimiz şimdi yaşayamadığımız güzellikleri çok yakında yaşamak. Bayramımız mübarek olsun. Önümüzde bir bayram daha var, ne zaman geleceği bize bağlı " ifadelerini kullandı.

04:11 - 24/05/2020 Pazar
Güncelleme: 04:17 - 24/05/2020 Pazar
AA
Fahrettin Koca
Fahrettin Koca
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,
"En içten dileğimiz şimdi yaşayamadığımız güzellikleri çok yakında yaşamak. Bayramımız mübarek olsun."
ifadelerini kullandı.

Bakan Koca, Twitter hesabından paylaştığı videolu mesajla Türk halkının Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, şunları kaydetti:

Bayramımız mübarek olsun

Fahrettin Koca'nın yaptığı paylaşımda
"Bu bayram, evde ailelerimizle birlikte ve birbirimize her zamankinden yakınız. Büyüklerimiz ve sevdiklerimizle bir araya gelmeyi ise biraz erteledik. En içten dileğimiz şimdi yaşayamadığımız güzellikleri çok yakında yaşamak. Bayramımız mübarek olsun."
ifadelerini kullandı
Koca'nın paylaştığı videoda şu ifadeler yer aldı:
  • "Yine sahillerde yürüyeceğiz. Sokaklar yine bizim olacak. Komşularımızla buluşacağız. Yine büyüklerimizle bayramlaşacağız. Çocuklar parklarına kavuşacaklar. Arkadaşlarımızla bir kafede buluşacağız. Sevdiklerimiz için yine yollara düşeceğiz. Her günümüz yine sevinçle dolacak. Önümüzde bir bayram daha var. Ne zaman geleceği bize bağlı."

#Fahrettin Koca
#Ramazan Bayramı
#Sağlık Bakanı
4 yıl önce