|

Selfie çeken askerin akıbetini açıkladı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sanatçıların Hatay sınırında ziyaretinde selfie çekilirken Genelkurmay Başkanı Akar tarafından uyarılan askerin akıbetine ilişkin soruya, "Bu insani bir tabloydu aslında. Bana gelen bir bilgi yok. Görevden alındığına dair bir bilgi ulaşmadı" cevabını verdi.

Yeni Şafak
13:09 - 5/04/2018 Perşembe
Güncelleme: 13:38 - 5/04/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Genelkurmay Başkanı Akar, arkasında selfie çekilen askeri uyarmıştı.
Genelkurmay Başkanı Akar, arkasında selfie çekilen askeri uyarmıştı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Kabine revizyonunun gündemde olmadığını söyleyen Kalın'a, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve ünlülerin karakol ziyaretinde selfie çeken askerin görevden alındığı iddiası da soruldu.

"Selfie çeken askerle ilgili bu insani bir tabloydu aslında" diyen Kalın, şöyle devam etti:

"Ben şunu ifade etmek istiyorum. Bu ziyaretin amacı bir askerimizin acılarını paylaşmak, iki hala cephede olan askerlerimizin moral ve motivasyonunu yüksek tutmaktır. Şimdi sayın Kılıçdaroğlu bir şey söyledi bir şehidin evine gidin diye. Biz şehit yakınlarının evlerine her zaman gittik gidiyoruz.

"Kılıçdaroğlu da bölgeye gitsin istiyorsa"

Aynı şekilde başbakanımız, bakanlarımız, genelkurmay başkanımız herke birlik beraberlik içinde. Kılıçdaroğlu’na şunu sormak lazım. Sizi tutan ne? Buyrun siz de gidin. Yanınıza kimi almak istiyorsanız buyrun alın.

"Görevden alındığına dair bir bilgi yok"

Siz gitmek istediniz de oradaki vali hayır gelmeyin mi dedi. Kendileri de gitsinler, kamuflaj giysinler. Zeytin Dalı harekatının başarısını hazmedemeyenler kulübünde bulunmaktan vazgeçsinler.

Bana gelen bir bilgi yok. Ama görevden alındığına dair bir bilgi ulaşmadı.



#İbrahim Kalın
#Selfie
#Hulusi Akar
6 yıl önce