|

Şırnak'ta yakıt tankeri patladı: 1 ölü 2 yaralı

Şırnak Sanayi Sitesi’ndeki yediemin otoparkında bulunan yakıt tankerinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

20:17 - 7/08/2019 Çarşamba
Güncelleme: 21:56 - 7/08/2019 Çarşamba
AA
Şırnak'ta yakıt tankeri patladı: 1 ölü 2 yaralı
Şırnak'ta yakıt tankeri patladı: 1 ölü 2 yaralı

Şırnak-Cizre kara yolu sanayi sitesi mevkisinde yediemin otoparkında henüz belirlenemeyen bir nedenle atlama meydana geldi. Patlamanın ardından olay yerine 112 Acil ekipleri, AFAD,UMKE ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Ekiplerin yangına müdahalenin ardından patlama sonucu Jindar ve Delil Şan ile İbrahim Zeyrek yaralandı. Patlamanın etkisiyle otoparkta bulunan birkaç araç zarar gördü.


Yaralılar Şırnak Devlet Hastanesine tedavi altına alınırken Jindar Şan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer 2 yaralanın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım da olay yerine geldi. Vali Pehlivan, olayla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Pehlivan, "Olayda maalesef bir vatandaşımız hayatını kaybetti 2 kişi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikeleri yok. Ben bu otoparkta faaliyet gösteren iş yeri sahibine geçmiş olsun diyorum. Vefat eden vatandaşımızın ailesine baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum'' ifadelerini kullandı.



#Şırnak
#Yakıt tankeri patladı
#Şırnak Sanayi Sitesi
#Yediemin Otoparkı
5 yıl önce