|

Taksim Meydanı’nda bir kahraman

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Taksim’deki etkinlik alanına şehit isimlerinin yazılı olduğu platform koyuldu. Platformun önünde ise şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in heykeli yer aldı. Kahraman şehidin heykeli, vatandaşlar tarafından büyük ilgi çekti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/07/2018 Perşembe
Güncelleme: 23:19 - 11/07/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Platform, 16 Temmuz’a kadar Taksim Meydanı’nda duracak.
Platform, 16 Temmuz’a kadar Taksim Meydanı’nda duracak.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminde şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir’in Taksim’deki heykeline vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Beyoğlu Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Taksim’deki etkinlik alanına 15 Temmuz Şehitlerinin isminin yazılı olduğu platform koydu. Platform önüne ise Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in heykeli koyuldu.


BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ

Kahraman şehidin heykeli, Taksim Meydanı’ndan geçenler tarafından büyük ilgi çekiyor. Vatandaşlar ve turistler, şehit Halisdemir’in heykeliyle fotoğraf çekiliyor. Öte yandan, platform önüne koyulan anı defterine de vatandaşlar düşüncelerini yazıyor. Küçük kızıyla birlikte anı defterini imzalayan Mustafa Demir, “Ülkemizin bu birlik ve beraberlik duyguları içerisinde, hangi milletten hangi kökenden olursa olsun, her türlü iç ve dış kuvvete karşı her zaman birlik ve beraberlik içerisinde mücadele edeceğimizin göstergesidir 15 Temmuz” dedi.

#Taksim Meydanı
#15 Temmuz
6 yıl önce