|

Üsküdar Meydanı'ndaki çalışmaların bitiş tarihi açıklandı

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, TVNET canlı yayınında yaptığı açıklamada, Üsküdar sahilindeki ve ilçe meydanındaki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, her iki çalışmanında 3 ay içerisinde tamamen biteceğini açıkladı.

Yeni Şafak
12:54 - 18/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:56 - 18/06/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, ilçedeki çalışmaların ne zaman biteceğini açıkladı.
Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, ilçedeki çalışmaların ne zaman biteceğini açıkladı.

İstanbul'un simge ilçelerinden biri olan Üsküdar'da uzun süredir devam eden altyapı ve düzenleme çalışmalarında son gelindi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, TVNET canlı yayınında yaptığı açıklamada hem sahil tarafında hem de ilçe meydanında çalışmaların uzun süredir devam ettiğini hatırlattı.

Sahilde çok önemli düzenlemeler yaptıklarına işaret eden Türkmen, aynı süreç içerisinde meydanın çehresini değiştirecek ve altyapısını güçlendirecek işlere imza attıklarını anlattı.

3 ay sonra tamamen bitiyor

Çalışmalarda sona gelindiğinin altını çizen Türkmen, "Üç ay içerisinde hem meydandaki hem de sahildeki çalışmaları tamamen bitiriyoruz. İstanbullulara bunun müjdesini verelim. Ayrıca, tepedeki cami için de var gücümüzle çalışmalarımız sürüyor. Orayı da en geç 3-4 ay içerisinde tamamlayacağız ve vatandaşlarımızın kullanımına açacağız" şeklinde konuştu.

#İstanbul
#Üsküdar
#Belediye
6 yıl önce