|

Vatandaştan "Kahvaltımı evimde yaptım" diyen Akşener'e: Çünkü Süleyman Soylu size kahvaltı yapacak heval bırakmadı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yalova'nın Armutlu ilçesinde esnaf ziyareti sırasında vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Esnaf ziyareti sırasında bir kadın Akşener'in karşısına çıkarak, 'Armutlu'da kahvaltınızı yaptınız mı?! sorusuna evde kahvaltı yaptım diyen Akşener'e "Çünkü Süleyman Soylu sizinle kahvaltı yapacak heval bırakmadı Siz en iyisi Silivri'ye gidin" şeklinde cevap verildi. Yaşanan bu olay akıllara, terör hükümlüsü HDP'li Selahattin Demirtaş'ın “Dışarıda olsaydım bir sabah Meral Hanım'ın kapısını çalar ve 'Kahvaltıya geldik' derdim” sözlerine “Kan davalınız bile olsa kapınızı çaldığı zaman içeri alırsınız” diyerek olumlu yanıt vermesini getirdi.

22:07 - 6/08/2022 Cumartesi
Güncelleme: 22:17 - 6/08/2022 Cumartesi
Yeni Şafak
Vatandaşın tepkisi Akşener'i şaşkına çevirdi.
Vatandaşın tepkisi Akşener'i şaşkına çevirdi.

Akşener, kentte ilk olarak Armutlu ilçesinde esnafla bir araya geldi. Esnaf ziyareti sırasında bir vatandaş Akşener'e tepki göstererek, "Armutlu'da kahvaltınızı yaptınız mı? Çünkü Süleyman Soylu sizinle kahvaltı yapacak heval bırakmadı Siz en iyisi Silivri'ye gidin." ifadelerini kullandı.

Yalova programı kapsamında Armutlu ilçesine giden Akşener, ilçe merkezinde vatandaşlara hitap ederek, 20 Ocak 2020'den itibaren il il, ilçe ilçe, dükkan dükkan gezdiğini söyledi.

İP Genel Başkanı Meral Akşener, Yalova'nın Armutlu ilçesinde esnaf ziyareti sırasında bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Akşner'in kaşsısına çıkan kadın korumaların engellemesine rağmen Akşener'le diyaloğa girdi.



"SÜLEYMAN SOYLU SİZİNLE KAHVALTI YAPACAK HEVAL BIRAKMADI"

Tepkisini dile getiren vatandaş Akşener'e , "Armutlu'da kahvaltınızı yaptınız mı?" şeklinde bir soru yöneltti. Akşener'den "Ben kahvaltımı evde yaptım" cevabını alan vatandaş tepkisine devam ederek, "Çünkü Süleyman Soylu sizinle kahvaltı yapacak heval bırakmadı Siz en iyisi Silivri'ye gidin." şeklinde devam etti.

Vatandaşın konuşmasının sonuna doğru ise korumaların kadınını engellemeye çalıştığı görüldü.

#yalova
#meral akşener
2 yıl önce